Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Σύρος,διακοπές και ψάρεμα…πάνε πακέτο!(Video)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... cyclades24.gr
Η Σύρος είναι ένα νησί του Αιγαίου με έκταση 84 τ.χλμ. Βρίσκεται στη μέση του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων και είναι η πρωτεύουσα του νομού. Η Σύρος διαθέτει έναν εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα από τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα νησιά χάρη στην εξαιρετική
νεοκλασική αρχιτεκτονική της.
Σήμερα η Σύρος είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων και εξακολουθεί να παραμένει ένας τόπος πολιτισμού, ενώ έχει αναδειχθεί και σε έναν αξιόλογο ταξιδιωτικό προορισμό.
Στη Σύρο δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θα βρείτε το ίδιο στυλ διασκέδασης που υπάρχει στα διπλανά της Κυκλαδονήσια. Όμως η Σύρος διαθέτει αρκετές επιλογές για να διασκεδάσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους συνδυάζοντας τις διακοπές σας.
Ίσως να είναι και από τα μοναδικά νησιά που έχει ζωή χειμώνα-καλοκαίρι, ένα νησί που διαθέτει τα πάντα και δεν πλήττει κανείς!
ο Εναλλακτικός τουρισμός, κάνει την εμφάνιση σου σε πολλές κατηγορίες και προσφέρει δραστηριότητα ακόμα και στο πιο απαιτητικό επισκέπτη. Για όσους επιθυμούν μια πιο ξεκούραστη θαλάσσια δραστηριότητα μπορούν να επιδοθούν στο ψάρεμα.
Κάπως έτσι φαντάζεται και μια παρέα φίλων από την Σύρο που παροτρύνει τον κόσμο να επισκεφτεί το νησί και να γνωρίσει το νησί μέσα από τις φυσικές ομορφιές της. Παραλίες, θάλασσες, καθαρά νερά και ψάρεμα πάνε πακέτο. Η μεγάλη ποικιλία ψαριών και η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε καλούς ψαρότοπους είναι αυτά που συντελούν στο να κάνετε τις διακοπές με την οικογένειά σας και ταυτόχρονα να απολαύσετε το αγαπημένο σας hobby.
 Τα νερά της Σύρου είναι τόσο καθαρά, που ακόμα κ στο λιμάνι  της Ερμούπολης βλέπεις το κόσμο κάθε βράδυ αντί να διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα να ψαρεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η Σύρος είναι ένας από τους δημοφιλής προορισμούς για τους λάτρεις του ψαρέματος από στεριά.
Βέβαια οι ψαράδες γνωρίζουν ότι το κάθε είδος θέλει το κατάλληλο τρόπο ψαρέματος, ανάλογο δόλωμα και  την ώρα.
Εμείς τους απασχολήσαμε για λίγο και τους ξεκλέψαμε λίγο από το αγαπημένο τους  hobby , προσπαθώντας να μάθουμε τα μυστικά του ψαρέματος.
Ό,τι είδος ψάρι θελήσετε θα το βρείτε εδώ, αφού η θαλάσσια πανίδα του νησιού είναι πλούσια. Ο κατάλογος με τα διάφορα είδη που απαντώνται είναι μακρύς και σίγουρα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Οι αρχάριοι μπορούν να προμηθευτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό από τα καταστήματα με είδη ψαρέματος που βρίσκει κάνεις σε όλο το νησί.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...