Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Εξόρμηση στις ομορφιές, στα αξιοθέατα της Κρήτης για τα μέλη & τους φίλους του συλλόγου Κρητών Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

 Τις μοναδικές ομορφιές του κρητικού τοπίου, αλλά και των ιδιαίτερα φιλόξενων ανθρώπων είδαν να ξετυλίγονται μπροστά τους, τα πολυάριθμα μέλη και φίλοι
του Συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», οι οποίοι συμμετείχαν στην εξόρμηση που διοργάνωσε κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση ανακάλυψαν τις αντιθέσεις και τις εναλλαγές του κρητικού τοπίου, μυήθηκαν στις κρητικές γευστικές παραδόσεις, γνώρισαν τα αγνά προϊόντα της κρητικής γης, ταξίδεψαν στις μοναδικής ομορφιάς παραλίες και σε όλα τα σημαντικά ιστορικά (Κνωσσός, Μονή Αρκαδίου, κ.ο.κ.), αξιοθέατα του νησιού.


Γοητευμένοι όλοι οι συμμετέχοντες από την μαραθώνια περιήγηση που η έκτασή της απλώθηκε από τα Φαλάσαρνα, το παλιό λιμάνι των Χανίων έως το Λασίθι κ.λ.π. ανανέωσαν το ραντεβού τους με το πανέμορφο ελληνικό νησί για την επόμενη χρονιά.

«Πιστεύω ότι χαρήκαμε όλοι την εξόρμησή μας στο μεγαλύτερο νησί της χώρας μας,  σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.
 Η Κρήτη συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, το παλιό με το καινούργιο, την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή και ζητώ συγγνώμη από όλους όσοι λόγω της μαζικής συμμετοχής ήταν πρακτικά αδύνατο να είναι μαζί μας. Δεσμευόμαστε ότι την επόμενη χρονιά θα έχουν προτεραιότητα συμμετοχής» σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» Κων/νος Μανιουδάκης.