Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Δίπλα στους πληγέντες αγρότες του δήμου Δίου- Ολύμπου από την πρώτη στιγμή οι συνεργάτες του βουλευτή Γιώργου Κωνσταντόπουλου μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση

 Επιτόπια επίσκεψη στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Δίου Ολύμπου (Πλατάνακια, Δίον, Καρίτσα , Βροντού, Άγιο Σπυριδωνα και μια περιοχή της Κονταριώτισσας• καθώς και
μικρή περιοχή της Ν. Εφέσσου) , πραγματοποίησαν οι συνεργάτες του βουλευτή κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου, αμέσως μόλις ενημερώθηκαν από τους αγρότες της περιοχής.
Εικόνες ολικής καταστροφής σε καλλιέργειες όπως  καπνά, αμπέλια, καρπούζια, πεπόνια , ακτινίδια, ροδάκινα , βερίκοκα, καλαμπόκια και κηπευτικά, αντίκρυσαν τόσο οι ίδιοι οι παραγωγοί όσο και οι συνεργάτες που βρέθηκαν εκεί. Άμεση ήταν η ενημέρωση στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο καθώς και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Καρασμάνη, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τον κύριο Κωνσταντόπουλο , ότι το αργότερο μέχρι την Δευτέρα το πρωί θα βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές, η τμηματάρχης του ΕΛΓΑ Θεσσαλονίκης Κα. Χριστινα Δημοπουλου και η επόπτρια του ΕΛΓΑ Κα. Χρύσα Ταραξή.
" Κατανοούμε πλήρως και είμαστε δίπλα από την πρώτη στιγμή σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είδαν ξαφνικά σήμερα τις καλλιέργειες τους να καταστρέφονται ολοσχερώς και να τίθεται θέμα επιβίωσης τους. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να αποζημιωθούν τάχιστα" δήλωσε ο βουλευτής Πιερίας κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.