Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

1η Ημέρα 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Βόρειας Πιερίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

   Μια μοναδική βραδιά απόλαυσαν οι 2000 χιλιάδες και πλέον θεατές που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Κολινδρού την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων του 2ου Διεθνούς
Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών  Βόρειας Πιερίας που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.  Αντιπροσωπείες με 450 άτομα από 11 χώρες  χάρισαν μοναδικές στιγμές χαράς και κεφιού με τις όμορφες ενδυμασίες τους, τη μουσική και τους  χορούς από τις πατρίδες τους. Χορευτές όλων των ηλικιών παρουσίασαν ένα  μοναδικό θέαμα  και για 3 περίπου ώρες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μεγάλη παρέλαση στην κεντρική οδό Κ. Καραμανλή από όλες τις αντιπροσωπείες με τις σημαίες και τα λάβαρα των χωρών τους. Αυτό το πολύχρωμο πολυπολιτισμικό χοροστάσι κατέληξε στην κεντρική πλατεία και μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την παρουσίαση όλων των αποστολών, η κάθε αποστολή παρουσίασε το πρόγραμμά της. 
  Αναλυτικό ρεπορτάζ θα παρουσιάσουμε μετά τη λήξη του Φεστιβάλ που σήμερα 6 Ιουλίου 2014, δεύτερη ημέρα, συνεχίζεται στην κεντρική πλατεία Αιγινίου. Θα προηγηθεί μεγάλη παρέλαση στο κέντρο του Αιγινίου.
Ώρα έναρξης παρέλασης: 8.20 μ.μ.
Ώρα παρουσίασης μουσικοχορευτικού προγράμματος: 9.00 μ.μ.