Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑNΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ-ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ

«Να την αγαπάς» έχει τίτλο η νέα επιτυχία που έγραψε ο Αναστάσης Κουλούρης και ερμηνεύει μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, σε ένα εξαιρετικό ντουέτο το οποίο
αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ένα μοναδικό ερωτικό μοντέρνο λαϊκό τραγούδι.
Ο Αναστάσης Κουλούρης επιστρέφει ανανεωμένος με ένα ολοκαίνουριο «δυνατό» κομμάτι, όπου ο «παλιός» συμβουλεύει τον «νέο» στο πως πρέπει να φέρεσαι σε μια γυναίκα που αγαπάς πραγματικά.
«...Να την αγαπάς, να δίνεις όσα έχεις Να την αγαπάς, στα δύσκολα να τρέχεις
Να μην την πονάς, μόνο εκείνη να προσέχεις...»
                                     Στίχοι-Μουσική:Αναστάσης Κουλούρης
Στίχοι με νόημα σε μια εξαιρετική μελωδία που αναδεικνύει τις φωνητικές ικανότητες του νεαρού ταλαντούχου τραγουδοποιού, αλλά και την κρυστάλλινη, μεγάλης έκτασης, φωνή του Βασίλη Τερλέγκα, σε ένα «δέσιμο» με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 Τις ομολογουμένως πολύ καλές ερμηνείες πλαισιώνει η άρτια ενορχήστρωση, υπό την επιμέλεια του Γιώργου Ξύνδα, αλλά και τη συμμετοχή των Αδριανού Παπαμάρκου (μπάσο - ακουστική κιθάρα ) Δημήτρη Γεωργιάδη (τύμπανα) και Τακη Τσικούδη  (κλαρίνο).
Ο Βασίλης Τερλέγκας, ένα καταξιωμένο όνομα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη δισκογραφία και με αυτή τη συμμετοχή στηρίζει το ανερχόμενο ταλέντο του νεαρού συνθέτη στιχουργού και ερμηνευτή.
Το τραγούδι «Να την αγαπάς» περιλαμβάνεται στη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Αναστάση Κουλούρη, με τίτλο «Τρελός Επαναστάτης», που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τηνCOBALT/FINAL TOUCH με την υπογραφή του παραγωγού των μεγάλων επιτυχιών Μίλτου Καρατζά.
Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται συνολικά 10 δημιουργίες με προδιαγραφές επιτυχίας, όλα σε στίχους μουσική και ερμηνεία του Αναστάση Κουλούρη, τραγούδια χορευτικά, νοσταλγικά, λαϊκά αλλά και έντεχνες μπαλάντες.
Ο Αναστάσης Κουλούρης γεννήθηκε στο Χαλάνδρι και από ηλικία μόλις έξι χρόνων, άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Έχει μουσικές σπουδές πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού, φλογέρας, Θεωρίας της Μουσικής, Κλασσικού και Βυζαντινού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κόνταλυ.
    Επιπλέον, είναι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ψυχολογίας.

     Το 2012 κυκλοφόρησε ο πρώτος του ολοκληρωμένος προσωπικός δίσκος, με τίτλο «Από παιδί ονειρευόμουνα». Περιλαμβάνει 13 κομμάτια σε μουσική και στίχους κυρίως του ιδίου, καθώς και των καταξιωμένων δημιουργών Ανδρέα Μέξα και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου. 

                         Δειτε στο youtube το VIDEO CLIP