Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Ο ανασχηματισμός επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η χώρα ολισθαίνει διαρκώς σε λύσεις «περιορισμένης δημοκρατικά νομιμοποίησης». Η επιλογή του νέου υπουργού
Οικονομικών παρά τις δημόσια προβαλλόμενες  προφάσεις περί τεχνοκρατικών ικανοτήτων και διεθνούς εμπειρίας από το κυρίαρχο σύστημα πληροφόρησης αποδεικνύει ότι ακόμη και οι επιλογές προσώπων γίνονται «καθ΄ υπόδειξη».
Ο κυβερνητικός ανασχηματισμός είναι μια ακόμη προσπάθεια της κυρίαρχης πολιτικής τάξης να δημιουργήσει στο εκλογικό σώμα την ψευδαίσθηση ότι κάτι καινούργιο αρχίζει. Αλλά αυτή η πρόθεση ναυάγησε αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης του κυβερνητικού σχήματος. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα που προέκυψε από μικροπολιτικές σκοπιμότητες  της στιγμής και η σύνθεσή του κάνει ευδιάκριτη την πρόθεση, ή καλύτερα την «εντολή», να συνεχισθεί απαρέγκλιτα η καταστροφική πολιτική για την χώρα και τον ελληνικό λαό.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες, άνδρες και γυναίκες, να συστρατευτούν στην προσπάθεια απαλλαγής από την συγκεκριμένη κυβέρνηση που μόνο δεινά επισωρεύει με την πολιτική της στον ελληνικό λαό και εξελίσσεται σταθερά με τη στάση της και τις πολιτικές πρακτικές της σε εθνικό κίνδυνο.
Καλούμε τους  εργαζόμενους,  τη νεολαία και όλο το λαό  της χώρας μας να μπει μπροστά στον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που καταστρέφει το μέλλον της πατρίδας μας, για να αποκαταστήσουμε το κύρος των θεσμών του δημοκρατικού πολιτεύματος, για μια κοινωνία  ίσων ευκαιριών, ελευθερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.