Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΣΔΕ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ από τους αγρότες της Πιερίας, στο ΚΕΑ Κατερίνης, που βρίσκεται στον χώρο της ΠΑΣΕΓΕΣ Κατερίνης, στην οδό
Χατζόγλου 48.

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών Κατερίνης λειτουργεί καθ όλην την διάρκεια του χρόνου εξυπηρετώντας τις ανάγκες παροχής υπηρεσιών των συνολικά περίπου 12.000 αγροτών της Πιερίας.
Για την όλη διαδικασία μίλησε ο υπεύθυνος του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών Κατερίνης κ. Σπύρος Καραμπλιάνης:

«Η διαδικασία σχετικά με πέρσι είναι σχεδόν η ίδια. Οι αγρότες παραγωγοί κλείνοντας ένα τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα 23510-46858 ή 23510-26234 έρχονται εδώ με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους, μαζί με τον καταχωρητή βρίσκουν τα αγροτεμάχιά τους στον ηλεκτρονικό χάρτη, οριστικοποιούν την δήλωσή τους και φεύγουν.
Η διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά, υπάρχει φυσιολογική προσέλευση του κόσμου.
 Επίσης, θα πρέπει να αναφέρω πως υπάρχει ένα υποκατάστημα στην Βόρεια Πιερία, στο Αιγίνιο,  στην οδό Κρισταλοπούλου 7 και επίσης υπάρχει ένα ακόμη υποκατάστημα στην Καρίτσα Πιερίας, για τα εκεί χωριά.
Επίσης, θα επισκεφθούμε κάποια απομακρυσμένα χωριά να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο σε αυτά, με φορητούς υπολογιστές, για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία.
Θα είμαστε εδώ στο ΚΕΑ Κατερίνης καθ όλην την διάρκεια της χρονιάς για να εξυπηρετηθούν όλοι οι αγρότες της περιοχής».


Ικανοποιημένοι όμως δηλώνουν και οι αγρότες που καθημερινά προσέρχονται στο ΚΕΑ Κατερίνης για την υποβολή των δικαιολογητικών του ΟΣΔΕ τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν αγρότες:
«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είναι μια χρονιά που εξυπηρετούμαστε απόλυτα κι ελπίζουμε και του χρόνου να είναι έτσι τα πράγματα. Δεν υπάρχει συνωστισμός και η εξυπηρέτηση είναι πολύ μεγάλη….
Να έρθουν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους όλοι οι δικαιούχοι συνάδελφοι αγρότες και να είναι βέβαιοι ότι θα εξυπηρετηθούν μια χαρά….»