Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: "ή εμείς ή αυτοί"

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Η Κυβέρνηση ταυτόχρονα με την επικοινωνιακή καταιγίδα που εξαπέλυσε προκειμένου να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι δεν ηττήθηκε στις ευρωεκλογές,
παρά την διαφορά των τεσσάρων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ  και τη δραματική  πτώση των ποσοστών των κομμάτων που την αποτελούν - 7% για την  ΝΔ και 4,5% για το ΠΑΣΟΚ- συνεχίζει χωρίς παρεκκλίσεις την εφαρμογή του μνημονιακού προγράμματος, με την υλοποίηση των δεσμεύσεων τις οποίες έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα και τους πιστωτές.

Η νέα οριζόντια μείωση των επικουρικών συντάξεων, κατά 5,2% την οποία είχαν αποκρύψει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποτελεί την αρχή της πλήρους κατάργησή τους, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα όσα προβλέπονται για τις κύριες συντάξεις – από 1ης  Ιανουαρίου του 2015  το κράτος θα εγγυάται μόνο τα 365 ευρώ –  οδηγούν τους συνταξιούχους όχι μόνο στη φτωχοποίηση αλλά στην πλήρη εξαθλίωση και πολλούς από αυτούς στο βιολογικό θάνατο.

Με τα δεδομένα αυτά αποκτά τεράστια σημασία το σύνθημα ή εμείς ή αυτοί. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να απαιτήσουν με αγωνιστικό τρόπο την άμεση απομάκρυνση αυτής της Κυβέρνησης.

Η ζωή είναι δική τους και κανείς δεν μπορεί να τους τη στερήσει.