Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση καταπέλτης του Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
Οργή και αγανάκτηση για την απαράδεκτη απόφαση που προσπαθεί να πληγώσει βαριά και να ανακόψει την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας Χαντ-Μπολ.
Η ομάδα μας οι μάγκες, τα αδέρφια μας παίκτες, ανεβάσανε πολύ ψηλά το άθλημα και
αυτό ενοχλεί ορισμένους που θεωρούν ιδιοκτησία τους το Ελληνικό Χαντ-μπολ.
Όπου παίζει η ομάδα μας γίνεται γιορτή ειδικά στα κλειστά στην Βόρειο Ελλάδα τα πάρτι με συνθήματα τραγούδια είναι μοναδικά!!! χώρια και τα όσα εισιτήρια που κόβονται και ενισχύονται οι τοπικοί σύλλογοι. 
Αυτή η εξοντωτική απόφαση είναι ολοφάνερο ότι ευνοεί κάποιους συγκεκριμένους που θέλουν το άθλημα χαμηλά στα δικά τους μέτρα για να το ελέγχουν. Για το καλό του αθλήματος πρέπει να  επικρατήσει η λογική και η ποινή να εξαφανιστεί. Οι παίκτες μας να επικεντρωθούν στο παιχνίδι αυτό και ξέρουν πολύ καλά ότι είμαστε μαζί τους. Αναγνωρίζουμε τις θυσίες τους,τον αγώνα τους,εκτιμάμε τον ίδρωτα που ρίχνουν για το μεγαλείο της ΑΕΚ και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!!
Από εδώ και στο εξής δεν θα στέλνουμε τίποτα σε σαιτ που βάζει ή βάζουν πάνω από το καλό της ΑΕΚ και του κόσμου της άλλα πράγματα.
ΑΠΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καπηλεύεται την ΙΔΕΑ της ΑΕΚ για τα κομματοΐδεολογικά του συμφέροντα. Πάντα όταν ερχόμασταν ΑΘΗΝΑ πηγαίναμε στην Νέα Φιλαδέλφεια για  καφέ, ποτό, φαγητό.
Απο εδω και περα και εφοσον δημιουργουνται προβληματα για το γηπεδο μας ουτε ενα ευρω δεν θα αφησουμε εκει. Ακομη και να μην ειχε αγωνα εμεις εκει.
Για δουλειες να κατεβαιναμε εμεις εκει. 
Δεν καταλαβαίνουν μερικοί τα αυτονόητα και θέλουν να είναι κολλημένοι στην μιζέρια στην καταντια (βλεπε σημερινο Αλσος),μια περιοχη χωρις δουλειες.Κριμα να παιζουν με τα πιστευω,τα ονειρα και τα θελω του τεραστιου λαου μας σε ολα τα πλατη και μηκη της γης!!!Δουλευουμε και οργανωνουμε την μεγαλη καλοκαιρινη μας εκδηλωση ''ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ''!!!Προσκαλουμε ολους τους φιλους μας και τα μελη μας την Παρασκευη 18 Ιουλιου στο Mediterranean Village στην Παραλια Κατερινης.Την εκδηλωση θα πλαισιωσει μουσικα η περιφημη ορχητρα νεων Διου με τραγουδια της Κωνσταντινουπολης,της Μικρας Ασιας,της Προσφυγιας αλλα και συγχρονια τραγουδια υπο την διευθυνση του μαεστρου Νικου Πατρη.Γιορταζουμε τα 90 χρονια της Αγαπημενης μας ΑΕΚ και τα 30 χρονια+ενα του συνδεσμου μας ταξιδευοντας στις ριζες μας,στην Ιστορια μας.Θα μας τιμησουν επωνυμα μελη της Ενωσιτικης Οικογενειας.Ετοιμαζουμε μια μοναδικη βραδια με πολλες ευχαριστες εκπληξεις.Απο τις 600 προσκλησεις εχουμε πλεον 230 προς διαθεση και πιστευουμε οπως δειχνει οτι συντομα οτι θα εξαντληθουν μεχρι και την τελευταια μιας και πολλοι βασικοι δεν τις εχουν παρει ακομη αλλα και τις κρατησεις που μας γινονται απο αδερφια μας που θα ερθουν απο αλλες μερη της Ελλαδος.Σε αυτη την εκδηλωση μελημα μας ειναι να ειναι κοντα μας η οικογενεια ΑΕΚ!!!τα μικρα παιδακια.Εμεις φροντιζουμε για τα καλυτερα και πιστευουμε οτι και η επισημη ΑΕΚ θα ειναι κοντα μας με πολυ δυνατες παρουσιες!!!1924...1983...συνθετουμε το παρελθον...2014 αγωνιζομαστε στο παρον...ονειρευομαστε το μελλον!!!
Παραλληλα ετοιμαζουμε το Λευκωμα του Συνδεσμου με την πορεια μας ολα αυτα τα χρονια.Οι τοποθετησεις επιστολες ολων οσων μας εστειλαν μας τιμουν ιδιαιτερα και μας συγκινουν!!!Ετοιμαζουμε και τα καινουρια μας μπλουζακια αλλα και αυτα της εκδηλωσης που πραγματικα θα ειναι το κατι αλλο!!!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.!!!ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΒΑΜΜΕΝΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!