Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ενθουσιώσης υποδοχή για τον Βαγγέλη Λαγδάρη στον Μακρύγιαλο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία
«Δώστε μας τη δύναμή σας και εμείς θα την πολλαπλασιάσουμε!»

Με πάθος υποδέχθηκαν τον Βαγγέλη Λαγδάρη οι πολίτες του Μακρυγιάλου, στην προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης. Οι εκδηλώσεις τους ήταν
ενδεικτικές της αποδοχής του οράματος και του προγράμματος που έχει παρουσιάσει η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και το σύνθημα νίκης ακούστηκε δυνατά για μια ακόμα φορά.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κάλεσε τους δημότες σε συνεργασία ώστε «όλοι μαζί να αλλάξουμε το πρόσωπο του Δήμου». Δεν παρέλειψε βεβαίως να αναφερθεί στα μεγάλα έργα στον Μακρύγιαλο όπως η Μουσειακή Αποθήκη, που την οραματίστηκε ο Γιώργος Κουνατίδης, πάλεψε για αυτήν ο Κώστας Αβραμίδης και την υλοποίησε ο Βαγγέλης Πολύζος, αλλά και την αποχέτευση που ξεκίνησε από τον Μπάμπη Πετρίδη, έπειτα τον Κώστα Αβραμίδη και η μελέτη επικαιροποιήθηκε και εντάχθηκε από τον Βαγγέλη Πολύζο. «Δυο βασικά έργα που θα ολοκληρώσουμε και θα λειτουργήσουν προς όφελος των πολιτών και της περιοχής μας».


Επιπλέον, ο Βαγγέλης Λαγδάρης σημείωσε ότι τα Γραφεία Τουρισμού και Αγροτικής και Αλιευτικής Ανάπτυξης που θα ιδρύσει ως διοίκηση του Δήμου θα λειτουργήσουν με άμεση συμμετοχή των ενδιαφερόμενων και με επιστημονική έρευνα σε συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο. Ακόμα, μίλησε για τη σημασία της δημιουργίας Αλιευτικού Καταφυγίου, που θα βοηθήσει τους ψαράδες και θα συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση των ακτών, καθώς και την κατασκευή κυνοκομείου που θα προωθηθεί.


Η περιοχή έχει προοπτική και ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Με αυτές τις βάσεις συγκροτήθηκε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και προχωρά με το σύνθημα ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. «Θα έχουμε ιστορική ευθύνη αν δεν αξιοποιήσουμε τα ευρωπαϊκά προγράμματα αυτή την 5ετία. Θα δώσουμε στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή. Δώστε μας τη δύναμή σας και εμείς θα την πολλαπλασιάσουμε!»