Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η “Ολύμπια Συμμαχία” απέδειξε στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις της, την χωρίς καμιά αμφιβολία επικράτηση της στις αυριανές εκλογές

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ολύμπια Συμμαχία
 Νέα Εποχή στο Δήμο Δίου Ολύμπου  

Η “Ολύμπια Συμμαχία” απέδειξε στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις της, την χωρίς καμιά αμφιβολία επικράτηση της στις αυριανές εκλογές.
  
Με τον εντυπωσιακότερο τρόπο έκλεισε ο κύκλος των ομιλιών του Κώστα Δημόπουλου και της “Ολύμπιας Συμμαχίας”.

Χθες το βράδυ στην Κονταριώτισσα, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που όμοια της δεν έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, οι δημότες έδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι έτοιμοι για να γυρίσουν σελίδα στη διοίκηση του δήμου.

 
Ο Κώστας Δημόπουλος, όπως σαφώς δείχνουν όλες οι προβλέψεις θα είναι “στο τιμόνι” του Δήμου Δίου-Ολύμπου για τα επόμενα πέντε χρόνια και σε κάθε εμφάνιση του τον τελευταίο καιρό οι δημότες φροντίζουν με κάθε τρόπο να του το επιβεβαιώσουν.


Ο ίδιος δείχνει παντού πως αντιλαμβάνεται πλήρως το βάρος της ευθύνης και έχοντας στο πλευρό του τόσο το Νίκο Λάππα όσο και τα υπόλοιπα σημαντικά αυτοδιοικητικά στελέχη της Ολύμπιας Συμμαχίας, είναι έτοιμοι “σαν από καιρό” για να δώσουν την νέα πνοή που χρειάζεται ο Δήμος.


Οι δημότες μας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν άλλη μια κρίσιμη πενταετία, επενδύοντας στο φθαρμένο και κουρασμένο αυτοδιοικητικό σχήμα, που δεν οδήγησε πουθενά τον τόπο της προηγούμενη εικοσιπενταετία.