Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... "Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους που μας
τίμησαν με την ψήφο τους. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αποδεχτήκαμε  τη λαϊκή ετυμηγορία  με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση.
Ήμαστε υπερήφανοι για τον μεγάλο και σπουδαίο αγώνα που δώσαμε μαζί για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, έναν αγώνα με αγάπη, θέληση, υπομονή και με όραμα για τον Τόπο μας.     
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όμως η ουσία δεν είναι αυτή, διότι καμία νίκη δεν έχει το περιεχόμενο που της πρέπει, αν δεν μπορούμε να την μεταφράζουμε και να την υλοποιούμε ως καθαρό, ατόφιο και ειλικρινές μήνυμα συμπόρευσης κι ενότητας.
Θα είμαστε πάντα εδώ και ως αντιπολίτευση, για να ακούμε τα προβλήματα σας και να υπερασπιζόμαστε το μέλλον αυτών των ανθρώπων που μας επέλεξαν με την ψήφο τους.
Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε ως αντιπολίτευση, όλους τους Δημότες μας στις καθημερινές τους ανάγκες, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα τους και των παιδιών τους…, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο.
Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην καινούργια Δημοτική αρχή, η οποία ελπίζουμε να δικαιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών.


Με ιδιαίτερο σεβασμό και τιμή


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ