Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Βαγγέλης Λαγδάρης από την Σφενδάμη: «Η πρότασή μας ενώνει, φέρνει ελπίδα και ανάπτυξη»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
Η Σφενδάμη στο πλευρό της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών
Βαγγέλης Λαγδάρης: «Η πρότασή μας ενώνει, φέρνει ελπίδα και ανάπτυξη»
Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό πραγματοποίησε την ομιλία του στην Σφενδάμη ο Βαγγέλης Λαγδάρης το απόγευμα της Κυριακής, το οποίο εξέφρασε με ξεκάθαρο τρόπο την υποστήριξη του στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, τη δημοτική παράταξη που ενώνει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου.

«Έχουμε πάρει τα μηνύματα των καιρών, δεν μένουμε στο χθες. Ο συνδυασμός μας ενώνει, φέρνει ελπίδα και ανάπτυξη στη γκρίζα εποχή που ζούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Λαγδάρης και στάθηκε στην δυναμική των τοπικών κοινωνιών. Η δραστηριοποίηση μέσω συλλογικοτήτων μπορεί να δώσει ώθηση και να αποτελέσει την απαρχή η οποία και με την στήριξη του Δήμου θα φέρει κοινωνική ισότητα.

Εκτός από τη συνεργασία με τους ενεργούς συλλόγους της Σφενδάμης που θα επεκταθεί, εκτενής αναφορά έγινε και σε έργα που έχουν δρομολογηθεί και σε άλλα που είναι σε προτεραιότητα να γίνουν. Πρόκειται για την αποχέτευση, την αξιοποίηση κοινόχρηστου χώρου με κατασκευή γηπέδου 5x5, κατασκευή δεξαμενής άρδευσης, φιλτράρισμά νερού για καλύτερη ποιότητα, αντικατάσταση μέρους του αγωγού δικτύου ύδρευσης, ασφαλτοστρώσεις σε εσωτερική και αγροτική οδοποιία και  αναβάθμιση του Αγροτικού Ιατρείου με κατασκευή ράμπας και αντικατάσταση πόρτας και παραθύρων.


 Έχοντας δίπλα του τους τοπικούς υποψηφίους και άλλα στελέχη του συνδυασμού, ο Βαγγέλης Λαγδάρης τόνισε ότι η συγκέντρωση στην Σφενδάμη στέλνει μήνυμα νίκης και μεγάλης πλειοψηφίας, ευθύνη την οποία συναισθάνεται η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία. «Είμαστε προσηλωμένοι στο να προσφέρουμε από την πρώτη μέρα για το καλό του τόπου. Θέλουμε να σας έχουμε συνεργάτες στο πλευρό μας».