Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Το παρών σε πολιτιστικές δραστηριότητες της ευρύτερης βόρειας Πιερίας έδωσε ο Βαγγέλης Λαγδάρης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία
Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία
«Στηρίζουμε την πολιτιστική παραγωγή του τόπου»

Το παρών σε πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργάνωσαν φορείς και ομάδες
της περιοχής έδωσαν τις τελευταίες μέρες , τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, όσο και υποψήφιοι σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία



Η παρουσία τους δηλώνει στήριξη και ενθάρρυνση ανάλογων προσπαθειών, τις οποίες έχει ανάγκη ο τόπος ως έκφραση της κοινωνίας.
Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε Μεθώνη και Καταχά ήταν η 14η Συνάντηση Χορωδιών και η Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας «Ευθύμης Καλεβράς» «Βγάλε τον υπουργό από την πρίζα». 


Η πορεία του πρώτου θεσμού, δείχνει την καταξίωση του, ενώ και την προηγούμενη εβδομάδα το Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης είχε φιλοξενήσει την συνάντηση των φιλαρμονικών του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.


Όσο για την θεατρική παράσταση, χάρισε άφθονο γέλιο με την καυστική πολιτική σάτιρα της και γέμισε την αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο Καταχά, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα που είχε πρωτοανέβει στη σκηνή. Νέοι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας σε συνεργασία με μέλη του θιάσου Πήγασος δημιουργούν και δείχνουν ότι η Βόρεια Πιερία μπορεί να διαπρέψει σε όποιο τομέα καταπιαστεί.