Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση Παναγιώτη Καζά για το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών

ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΣΑΛΙ
Δήλωση Παναγιώτη Καζά για το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών

Ευχαριστούμε πολύ έναν προς έναν τους τρεις χιλιάδες εφτακόσιους
δεκαοχτώ Πολίτες της Βόρειας Πιερίας της Καρδιάς μας που εμπιστεύθηκαν τον συνδυασμό μας. Δεν το βάζουμε κάτω. Σήμερα ξεκινάμε την πορεία για την Μεγάλη Ανατροπή.
Δώσαμε έναν τίμιο και έντιμο αγώνα με αρχές και αξίες. Στηριχτήκαμε στις δικές μας δυνάμεις, στο πρόγραμμα μας και το ίδιο θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε μέχρι την επόμενη Κυριακή.
Πιστεύουμε ακράδαντα στην κρίση του Πολίτη της Βόρειας Πιερίας αλλά και στο ένστικτο του. Πιστεύουμε ότι η Βόρεια Πιερία έχει όλα τα εχέγγυα, αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να γίνει ένας δήμος ανάπτυξης που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα στηρίξει τους πολίτες του στο έπακρο.
Απευθυνόμαστε λοιπόν, στους έξι χιλιάδες εφτακόσιους εννιά Πολίτες οι οποίοι αποτελούν το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος της Βόρειας Πιερίας και με την αποχή τους ήθελαν να δείξουν την αγανάκτηση τους λέγοντας ότι τίποτα δεν αλλάζει. Εμείς τους λέμε ότι φτάνει πια ως εδώ.
Είμαστε εδώ για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος και αν θέλουμε να αλλάξει αυτή η πορεία καλούμε τους πολίτες οι οποίοι απέχουν να προσέλθουν την επόμενη Κυριακή και να ψηφίσουν τον συνδυασμό μας «Η Βόρεια Πιερία της Καρδιάς μας» για να αλλάξει επιτέλους αυτός ο τόπος.
Επίσης κατανοούμε ότι την περασμένη Κυριακή υπήρχαν υποχρεώσεις είτε συγγενικές είτε φιλικές και βασικό και κύριο στην επιλογή αποτέλεσε πρωτίστως ο Δημοτικός Σύμβουλος και δευτερεύον ο συνδυασμός.
Την ερχόμενη Κυριακή επιλέγουμε Δήμαρχο και όχι δημοτικό σύμβουλο. Επιλέγουμε εκείνον τον Δήμαρχο που θα ασκήσει Δημοτική διοίκηση για τα επόμενα 5 χρόνια και το δίλημμα είναι με ποια ποιοτικά χαρακτηριστικά και με ποιες πολιτικές διοίκησης θα τα ασκήσει.

Καλούμε τους Πολίτες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού να στηρίξουν με νηφαλιότητα την επιλογή τους.
Σήμερα ο αγώνας για την Βόρεια Πιερία της Καρδιάς μας μόλις άρχισε.

Παναγιώτης Καζάς

Ήρεμη Δυναμη