Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Το κράτος εγκαλείται για πράξεις γενοκτονίας. Καταγγελίες διευθυντή Γενικού Νοσοκομείου

Παραθέτουμε στη συνἐχεια την 3η Επιστολή – Καταγγελία του Ψυχίατρου, κυρίου Τριανταφύλλου Δημήτρη, ο οποίος είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Και αυτή η τρίτη επιστολή-καταγγελία, είναι άκρως αποκαλυπτική, όπως και οι υπόλοιπες
δύο!!!
Μάλιστα, το σημαντικό με αυτές τις επιστολές – καταγγελίες είναι ότι, δεν είναι μόνο Επώνυμες και γραμμένες από κάποιο πρόσωπο με Κύρος και Δημόσια θέση, όπως αυτή του κυρίου Τριανταφύλλου. Οι επιστολές αυτές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, εάν αναλογιστούμε τους παραλήπτες αυτών!
Έτσι,
Στην πρώτη επιστολή, παραλήπτες είναι ο Διοικητής Φυλακών Χαλκίδας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Στη δεύτερη επιστολή παραλήπτες είναι η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας και το Υπουργείο Υγείας.
Στη δε τρίτη επιστολή-καταγγελία, παραλήπτες είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Εν συντομία, ο κύριος Τριανταφύλλου στην τρίτη επιστολή του, μετά από μία γενικότερη πολιτικο-κοινωνική εισαγωγή-φωτιά, αναφέρεται πολύ συγκεκριμένα σε θέματα όπως:
- Για νόμο της κυβέρνησης του 2013, ο οποίος επιτρέπει παρουσία ξένης μισθοφορικής δύναμης, με δικαιοδοσία παρέμβασης,
- Για υπονόμευση της Κρατικής Υγείας και Περίθαλψης από διορισμένα κομματικά όργανα, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας
- Για απαράδεκτες ενέργειες-τακτικές ενάντια σε καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς και άλλες νοσούντες ομάδες
- Για ασύμβατες παρεμβάσεις διάφορων Κρατικών οργανισμών στο έργο ιατρών, αλλά και στην υγεία, γενικότερα
- Για εξοντωτικές περικοπές δαπανών που αφορούν σε νοσηλείες ατόμων με νοητικά και ψυχικά προβλήματα
- Για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε στρατούς φανατικών αλλοδαπών με συμμετοχή του κράτους και με συνδέσεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και Μ.Κ.Ο., πράγματα που είναι γνωστά σε όλους που εργάζονται σετον τομέα των φυλακών και σε πολλούς άλλους τομείς, [σχόλιο greek-politics: πράγματα γνωστά για όσους συνηθίζουν να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να επιλέγουν ανεξάρτητη ενημέρωση...] και πολλά άλλα άκρως αποκαλυπτικά!!!
Πραγματικά, αξίζει να διαβάσετε αυτή την επιστολή και για όποια απορία έχετε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Τριανταφύλλου για αυτά τα φλέγοντα θέματα.
Εμείς, να σας πούμε ότι αξίζει να διαβαστούν και οι υπόλοιπες δύο-παλαιότερες επιστολές του κυρίου Τριανταφύλλου, τις οποίες έχουμε ανεβάσει σε παλαιότερες δημοσιεύσεις και καλό είναι να τις προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς, ώστε να γίνουν γνωστά όλα όσα υπονομεύουν τις ζωές μας, την υγεία και ασφάλειά μας, μας προδίδουν, μας καταστρέφουν. Και όλα αυτά γίνονται τουλάχιστον υπό τη γνώση, προφανώς και υπό τη σκέπη της συμμαχίας Νέα Δημοκρατία – Πασόκ – Κόκκινης Φασιστικής Αριστεράς/Κουβέλης (πρώην Σύριζα) και προφανώς υπό τη σκέπη, τουλάχιστών, των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης.
Έτσι, να θυμήσουμε ότι στη Δεύτερη επιστολή του στις 7-11-2013, ο κύριος Τριανταφύλλου, ουσιαστικά καταγγέλει την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και γενικότερα στο χώρο της Υγείας και δείχνει τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης, ενώ η Πρώτη επιστολή του στις 24-8-2012, είναι μία επιστολή κόλαφος και φωτιά για όσα συμβαίνουν στο χώρο των ναρκωτικών και της απεξάρτησης και σχετίζονται με την Δημόσια Υγεία και το Κράτος.
.
Εδώ η δημοσίευση της Πρώτης καταγγελίας: Ψευδοκράτος εγκαλείται για πράξεις γενοκτονίας

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ