Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"Όλοι Μαζί για την Μεγάλη Ανατροπή" - Κάλεσμα του Παναγιώτη Καζά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
με τον Παναγιώτη Καζά
Δεν Ψηφίζουμε για Δημοτικό Σύμβουλο Αλλά για Δήμαρχο.
Όλοι Μαζί για την Μεγάλη Ανατροπή.


Οι πρώτες εκλογές έγιναν και έπεσαν μαζί με αυτές οι μάσκες. Την επόμενη Κυριακή στις 25 Μαΐου δεν ψηφίζουμε για Δημοτικούς Συμβούλους αλλά για Δήμαρχο.
Είναι ορατός ο κίνδυνος για τα επόμενα 5 χρόνια να μας διοικεί μια Επικίνδυνη Τριανδρία «βολεμένων ανθρώπων», με γνωστό τον βίο και την πολιτεία τους, που ζουν εις βάρος των συμπολιτών τους. Όλοι μας γνωρίζουμε την διαδρομή που έχει διανύσει ο κάθε πολίτης στην Βόρεια Πιερία διότι αποτελούμε μια κλειστή κοινωνία. Δεν κρίνουμε ανθρώπους αλλά συμπεριφορές.
Καλούμε τους υποψήφιους του συνδυασμού που θα βρούμε απέναντι μας την επόμενη Κυριακή, εκείνους που δεν εκλέχτηκαν και κατάλαβαν το παιχνίδι που παίχτηκε από την γνωστή τριανδρία, εις βάρος τους και χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία τους, να συμπορευτούν μαζί μας για το νοικοκύρεμα του Δήμου μας.
Καλούμε τους έξι χιλιάδες και πλέον συνδημότες μας, που δεν ψήφισαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών, να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν, για να αλλάξει η πορεία του τόπου και να αποτραπεί ο κατήφορος.
Καλούμε τους ψηφοφόρους των συνδυασμών του Κου Δημήτρη Ζαφείρη, «Νέοι Άνθρωποι-Νέες Ιδέες-Νέα Πορεία», του Κου Γεώργιου Γκαϊντατζή «Βόρεια Πιερία Δημοκρατία και Ανάπτυξη» και του Κου Κωνσταντίνου Δανιηλίδη «Λαϊκή Συσπείρωση Πύδνας-Κολινδρού» να συστρατευτούν μαζί μας για την Μεγάλη Ανατροπή.

Καζάς Παναγιώτης

Όλοι Μαζί για την Μεγάλη Νίκη


Το δίλημμα είναι νοικοκυροσύνη στον Δήμο μας ή Θολά Νερά;