Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: Θανάσης Μαλλιάρας, Γιώργος Σπανός Υποψήφιοι σύμβουλοι

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αλλαγή Πορείας δήμου Δίου Ολύμπου
   ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ για το δήμο Δίου-Ολύμπου
Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Ρεμπατσιός

Υποψήφιοι σύμβουλοι: Θανάσης Μαλλιάρας, Γιώργος Σπανός

──────
 Απευθυνόμενοι προς τους συμπολίτες μας στον Δήμο Δίου-Ολύμπου αισθανόμαστε
την ανάγκη να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για την εντυπωσιακή και συνεχώς αυξανόμενη συμπαράσταση αλλά και συστράτευση με τον συνδυασμό μας ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ.
 Οι εκδηλώσεις-ενθαρρύνσεις προς εμάς που ήδη δημοσιοποιήσαμε την απόφασή μας να συμμετάσχουμε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, δείχνουν πόσο όλοι οι πολίτες  έχουμε ωριμάσει.
  Γιατί είναι αλήθεια πως οι δυσκολίες μας ωριμάζουν, μας δίνουν τη δυνατότητα να βλέπουμε την ουσία των πραγμάτων, να βλέπουμε πίσω από τους φανφαρισμούς, να γινόμαστε πιο αποφασιστικοί και να τολμούμε. Να τολμούμε να εκδηλώνουμε την απόφασή μας να πάρουμε ο ίδιοι στα χέρια μας το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Να μην αφήνουμε πλέον την ψήφο μας στα χέρια αυτών που τόσα χρόνια την καπηλεύτηκαν.
  Η βασική αρχή του συνδυασμού μας και σύνθημά του: Με τιμιότητα και διαφάνεια  να εφαρμόσουμε  λύσεις στοχευμένες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας και την οικονομική της ανάπτυξη. Και αυτά τα στοιχεία τα είδαμε στα πρόσωπα των συναγωνιστών μας πολλούς από τους οποίους τώρα γνωρίσαμε καλλίτερα από κοντά. Γιατί η ιστορία του καθενός μαρτυρά τον χαρακτήρα του. Άνθρωποι της δουλειάς, άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόντουσαν για την επιβίωση τίμια και ποτέ δεν συμβιβάσθηκαν με την διαπλοκή, απείχαν από την διαχείριση της εξουσίας, αλλά τώρα αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν. Να διεκδικήσουν αυτό που νομίζουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία όλων μας θέλει να εκφράσει: Ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, γνωρίζοντας πλέον πως αυτό κανείς δεν θα μας το χαρίσει, εάν εμείς δεν συμμετέχουμε ενεργά και δεν επαγρυπνούμε για αυτά που  συμβαίνουν γύρω μας.
 Ο συνδυασμός μας  ΑΛΛΑΓΗ  ΠΟΡΕΊΑΣ  μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο ορμητικός.
Δημοσιοποιήσαμε την θέλησή μας να συμπαραταχθούμε και να αγωνισθούμε. Δεν σταθμίσαμε τις πιθανότητες επιτυχίας του κάθε συνδυασμού, προκειμένου να αξιολογήσουμε δικά μας προσωπικά οφέλη. Δεν επιδιώξαμε αλλά και ούτε πήραμε υποσχέσεις για αξιώματα. Αυτή η στάση είναι βασική αρχή του συνδυασμού μας αλλά και δομικό στοιχείο της προσωπικότητας του καθενός από εμάς. Η πρώτη θέση στις εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός. Κάτι τέτοιο θα είχε αξία μόνο αν αυτό το πετυχαίναμε σεβόμενοι τις  αρχές μας.
 Μ’ αυτές τις αρχές και προϋποθέσεις ο συνδυασμός μας είναι ανοιχτός˙ και καλωσορίζουμε  όσους επιθυμούν να συμπαραταχθούν μαζί μας συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο.  


    Θανάσης Μαλλιάρας                                                        Γιώργος Σπανός