Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον Αιγινιακό από τη δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Λαγδάρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία
Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον Αιγινιακό

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία νοιώθει την ανάγκη να συγχαρεί ολόθερμα
τον Αιγινιακό για την συνολική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και την επιτυχία της εισόδου στα play-off που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η εν γένει παρουσία της ομάδας και τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας μιλούν από μόνα τους και γεμίζουν περηφάνια την Βόρεια Πιερία. 
Η πορεία των τελευταίων χρόνων έχει αρχίσει να επιβραβεύεται κάτι που, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα play-off, την καθιστά φωτεινό παράδειγμα μιας προσπάθειας σε σωστές βάσεις.
Σήμερα που πραγματοποιείται η κλήρωση, η ομάδα του Αιγινιακού μπαίνει στην αφετηρία του αγώνα για την άνοδο στη Super League. 
Στην προσπάθεια αυτή έχει πίσω της τον λαό της Βόρειας Πιερίας, που ο ίδιος όπως και η ομάδα αξίζει κάτι καλύτερο και με πίστη προσπαθεί για αυτό.
Από την πλευρά μας, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία και ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, θέλουμε να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία. 
Δηλώνουμε και εμείς αισιοδοξία και εμπιστοσύνη μπροστά σε ένα στόχο που μπορεί να φαντάζει δύσκολος, καθώς ο Αιγινιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ικανός για μεγάλα πράγματα.