Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η θαλάσσια σύνδεση της Πιερίας εμεινε στα χαρτιά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... B.NOYΛΕΖΑ
Δεν διάβασα μέχρι τώρα στο πρόγραμμα κανενός Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σοβαρό σχεδιασμό για  θαλάσσια σύνδεση της Πιερίας με την Θεσσαλονίκη με υδροπλάνα, όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, και
την δημιουργία υδατοδρομίου, εξέλιξη που θα βοηθούσε και θα τόνωνε σημαντικά ,καθοριστικά την τουριστική κίνηση και τον εγχώριο τουρισμό προς την Πιερία.
Ακούω κοινοτοπίες και αλληλοκατηγορίες ,γεγονός και πρακτική που μεγαλώνει την δεδομένη αποστροφή μου πρός το πολιτικό σύστημα και τους υποψηφίους που με απογοήτευση παρατηρώ  δέν θέλουν να εγκαταλείψουν τήν παλιά ,κοντόθωρη τακτική ψηφοθηρίας,χωρίς να τολμούν καινοτόμες πρωτοβουλίες.
Δέν διαθέτουμε πεφωτισμένους,δυναμικούς,τολμηρούς,χαρισματικούς ανθρώπους να υπηρετήσουν πραγματικά τον θεσμό τής Τ.Α,να δώσουν ώθηση στον τουρισμό.
Η διστακτικότητα ,η αναποφασιστικότητα και η ατολμία θαλάσσιας σύνδεσης της Πιερίας με την Πρωτεύουσα της Μακεδονίας Θεσσαλονίκη μας αφήνει ,μας καταδικάζει σε ουραγούς δεδομένου ότι είμαστε χιλιομετρικά απομακρυσμένοι από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και δεν αποτελούμε δυστυχώς την πρώτη επιλογή των Θεσσαλονικέων.
β.Νουλέζας.