Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Την Τετάρτη 9/4/2014, τα μέλη του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας της ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, αλλά και αρκετά μέλη του Τομέα Διαχείρισης Βολτών του συλλόγου επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, για να ενημερώσουν τους μαθητές και τις
μαθήτριες των Γ’- Στ’ τάξεων, σχετικά με την ορθή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. 
Ακολούθησε ποδηλατοβόλτα μέχρι την Κατερινόσκαλα, κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά ποδηλάτησαν παρέα με τα μέλη του συλλόγου, τους γονείς, τους δασκάλους τους με τάξη και υπακούοντας στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ευχαριστούμε το διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Συριανίδη που μας φιλοξένησε με μεγάλη χαρά στο σχολείο και φυσικά συγχαίρουμε το γυμναστή του σχολείου κ. Παναγιώτη Ζήση για την εξαιρετική πρωτοβουλία του να οργανώσει αυτή την πανέμορφη μέρα.
Την Πέμπτη 10/4/2014, μετά από κάλεσμα του υπεύθυνου περιβαλλοντικού προγράμματος κ. Λευτέρη Κτενίδη, οι εκπρόσωποι του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας, Βασίλης Μίγκος, Γιάννης Καραΐσκος και Δήμητρα Γκόλια,  συζήτησαν με τμήμα της Γ’ τάξης του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και απάντησαν στα ερωτήματά τους σχετικά με το σύλλογο της ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗΣ, αλλά κυρίως με το θέμα της εργασίας τους, το οποίο αφορά στη διαμόρφωση ποδηλατικού δικτύου στην πόλη μας και συγκεκριμένα τον παράδρομο προς παραλία. 

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και συγχαίρουμε τόσο τον κ. Κτενίδη, όσο και το διευθυντή κ. Μπιτόπουλο για την προώθηση τέτοιου είδους σχολικών προγραμμάτων.