Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ποιοι είμαστε; Γιατί συμμετέχουμε; Σε τι στοχεύουμε;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ
Το όραμα υπάρχει, η όρεξη μας διακρίνει και η προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα, με

πρωτεργάτη τον επικεφαλής Βαγγέλη Λαγδάρη, έχει επικεντρωθεί στην συγκέντρωση ανθρώπων από κάθε σημείο του δήμου μας, με διαφορετικές αφετηρίες  αλλά τον ίδιο στόχο. Να μην αρκεστούμε στο κακό μας ριζικό, στην αδικία, την κρίση και τις συνθήκες που δεν ευνόησαν. Να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να πάμε μπροστά. Με φρέσκιες ιδέες, σκέψη έξω από τα κομματικά στεγανά και ματιά καθαρή.
Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Έχουμε να αφήσουμε πίσω την εποχή της αρχής του ενός και για να το κάνουμε αυτό ενεργοποιούμε πρώτα τα στελέχη μας, έπειτα το προσωπικό του δήμου μας και τέλος όλους τους συμπολίτες μας. Πλέον ξέρουμε ότι αν δεν το κάνουμε εμείς δεν θα το κάνει κανείς για μας. Είμαστε ειλικρινείς όταν λέμε ότι θέλουμε να ασκήσουμε διοίκηση μαζί με όλους τους δημότες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.
Αποφεύγουμε πρακτικές αποκλεισμών και άλλων παλιών αυτοδιοικητικών «ασθενειών», καθώς μπαίνουμε στην εποχή που ο δήμος θα αποτελεί συμπαραστάτη του δημότη και των τοπικών επιχειρήσεων, βασικό πάροχο κοινωνικών υπηρεσιών, αλλά και την οδό για την εισαγωγή στη «χώρα» των νέων τεχνολογιών. Η Βόρεια Πιερία και οι άνθρωποί της δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, δεν μπορούν να παραμένουν στο παρελθόν επειδή αυτό εξυπηρετεί ορισμένους και τις δομές με τις οποίες αυτοί αλληλεξαρτώνται.


Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, έχει βάλει σκοπό να θέσει την αγάπη που έχει ο κάθε ένας από εμάς για τον τόπο του στην υπηρεσία του συνόλου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Να αποδεχθούμε το ότι οι τύχες μας έχουν συνδεθεί και πλέον να αποκτήσουμε κοινό βηματισμό, για να βαδίσουμε με σιγουριά στο δρόμο της προόδου.
Δεν είναι μόνο ο τόπος μας που αξίζει περισσότερα, αλλά και εμείς, οι κάτοικοι της Βόρειας Πιερίας. Μια νέα γενιά που δεν θέλει να απαρνηθεί την γενέτειρά της και ζητά τις προϋποθέσεις για να ριζώσει εδώ, να αναδειχθεί και να αναδείξει την περιοχή μας. Άνθρωποι του μόχθου που αξιώνουν επαρκή ύδρευση και άρδευση, ασφαλές οδικό δίκτυο  και αξιοπρεπείς συνθήκες καθημερινότητας. Η 3η ηλικία που θέλει να νιώσει τον δήμο δίπλα της, ως έναν οργανισμό που εξασφαλίζει την κοινωνική ισότητα και ανταποδίδει σε αυτούς που μια ζωή πρόσφεραν τις δυνάμεις τους για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Η μάχη για την αυτοδιοίκηση είναι και μάχη προσώπων. Συστρατευόμαστε με τον Βαγγέλη Λαγδάρη, επιπλέον όμως η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία έχει καταφέρει να σφυρηλατήσει ενιαία συνείδηση στα μέλη της, να τα ενώσει κάτω από τις προγραμματικές αρχές που συνδιαμορφώνουμε όλο αυτό το διάστημα, με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου. Σε εμάς δεν έχουν θέση τα μικροπολιτικά παιχνίδια και όποιος επιχείρησε να ενταχθεί στην Κίνησή μας με αυτόν τον τρόπο έχασε.
Τα μέλη του συνδυασμού μας, οι υποψήφιοι που θα ζητήσουν την ψήφο σας, είναι προσηλωμένα στο στόχο μας: Αυτές οι εκλογές να σημάνουν την αρχή μιας νέας εποχής για τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Κανένας δημότης δεν περισσεύει, αντίθετα οι δυνάμεις όλων μας είναι απαραίτητες για να απαντήσουμε στις προκλήσεις των καιρών και να δώσουμε στην Βόρεια Πιερία την προοπτική που τις αξίζει.
Ο τόπος μας αξίζει περισσότερα και έχει δυνατότητες για ένα καλύτερο αύριο.