Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Έπαινοι Τζιτζικώστα στον Γ.Παπαθανασίου για το έργο που έγινε στον δήμο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Δ.Δίου-Ολύμπου
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Τζιτζικώστας: κ. Παπαθανασίου, εσείς και οι συνεργάτες σας επιτελέσατε σπουδαίο έργο!
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

Μόνο καλά λόγια και επαίνους είχε να πει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου και τους συνεργάτες του, μιλώντας για την έως τώρα συνεργασία τους αλλά και για το σπουδαίο, όπως το χαρακτήρισε, έργο που έχει γίνει στον δήμο Δίου-Ολύμπου, τα τελευταία χρόνια. Οι επισημάνσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Απόστολου Τζιτζικώστα στο γραφείο του Γιώργου Παπαθανασίου. Τον περιφερειάρχη και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στην είσοδο του δήμου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης.
Ο κ. Τζιτζικώστας επισκεπτόμενος τον δήμο Δίου-Ολύμπου συνοδεύονταν από την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κατερίνης Κώστα Ρέχα, τον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Τσιμήτρη, τον ειδικό σύμβουλο Δημήτρη Ρουκά καθώς και άλλα στελέχη της περιφέρειας.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ελευθερίου ενώ, μετά από πρόσκληση της κ. Μαυρίδου, παρούσες ήταν και κυρίες του φιλόπτωχου συλλόγου Λιτοχώρου, μέλος του οποίου είναι και η αντιπεριφερειάρχης. Συμμετείχε ακόμη και η πρόεδρος του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου Δέσποινα Καρτσιούνα – Παπαζαχαρία.
Ο κ. Παπαθανασίου αφού καλωσόρισε τον κ. Τζιτζικώστα, τού δώρισε το βιβλίο – λεύκωμα «Ο Όλυμπος» του Boissonnas. Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου και τους συνεργάτες του για την πολύ καλή συνεργασία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας τους μέχρι σήμερα.
Απευθυνόμενος δε προς τον δήμαρχο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κύριε Παπαθανασίου, εσύ και οι συνεργάτες σου επιτελέσατε αυτά τα χρόνια σημαντικό έργο», αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον δήμο Δίου-Ολύμπου.
Την καλή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ περιφέρειας – αντιπεριφέρειας και δήμου Δίου-Ολύμπου επιβεβαίωσαν ο κ. Παπαθανασίου  και η αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, επισημαίνοντας ότι αυτή η συνεργασία, σε διάφορους τομείς, ήταν θετική και ωφέλησε τον τόπο αφού προώθησε κοινές δράσεις και εξασφάλισε έργα (όπως π.χ. το λύκειο της Κονταριώτισσας ή τα έργα αποχέτευσης κλπ) που οδηγούν στην ανάπτυξη.