Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ένα χρυσό κι ένα χάλκινο για την Αλκή Δίου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΑΛΚΗ»
Ένα χρυσό κι ένα χάλκινο για την Αλκή Δίου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 1480 ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  JU JITSU στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής. Το σωματείο συμμετείχε με 6 αθλητές που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να διακριθούν στο FIGHTING και στο NE-WAZA SYSTEM  ανάμεσα σε 1480 αθλητές. Αναλυτικά:

ΡΙΖΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ    Χρυσό Μετάλλιο NE-WAZA U21 -66kg
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χάλκινο Μετάλλιο NE-WAZA U21 -66kg
ΧΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 5η ΘΕΣΗ FIGHTING U18 -60kg
ΤΣΙΟΥΡΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΡΑΦΑΕΛΑ 5η ΘΕΣΗ FIGHTING U18 -57kg
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 5η ΘΕΣΗ FIGHTING U18 -57kg

Επίσης, οι παραπάνω αθλητές κατάφεραν να διακριθούν και στο ομαδικό κατακτώνταςΑσημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία+20ετών και Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία-20ετών. Σύμφωνα με τις παραπάνω διακρίσεις ο Ρίζος Γεώργιος πήρε την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκόστις 24-25 Μαϊου 2014 στη Σουηδία και στο Παγκόσμιο που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Νοεμβρίου 2014 στο Μεξικό. Επίσης, μαζί με τον Παπαγεωργίου-Σιαμήτρα Ιωάννη θα συμμετέχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2014.
H πρόεδρος Ρουμπιέ Αθηνά και το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρουν τους αθλητές για την άψογη εμφάνιση και τις διακρίσεις τους, την προπονήτρια Ιωάννα Καραλέξη για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά στο πλευρό των αθλητών της, αλλά και τους γονείς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίζουν τα παιδιά τους και να τους κατευθύνουν στον δρόμο του αθλητισμού αλλά και της ευγενούς άμιλλας μέσα από τους αγώνες.