Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Διάψευση Ηλία Κασιδιάρη/ Η αποκάλυψη μιας πολιτικής σκευωρίας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Στο πλαίσιο της επιχείρησης αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας γελοία μυθεύματα περί... "γνωριμίας" μου με το οικογενειακό περιβάλλον
Μπαλτάκου. Ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς μου είχε την παραμικρή σχέση με τα εν λόγω άτομα.
Πρόκειται για γελοία παραμύθια που έχουν μοναδικό στόχο να καλύψουν την πραγματική ουσία της υπόθεσης που αφορά τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες των Σαμαρά, Αθανασίου και Δένδια για τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Ιδίως δε οι μόνιμες ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του αδερφού μου που υπηρετεί ως αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού είναι παράνομες και ανήθικες.

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή



Η αποκάλυψη μιας πολιτικής σκευωρίας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Οι Αλήθειες του Τάκη Μπαλτάκου που διαψεύδει ο Τάκης Μπαλτάκος

Με εξαίρεση ελάχιστους έντιμους δημοσιογράφους η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν ασχολείται με την ουσία των λόγων του Μπαλτάκου και κατά πόσον αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά για το εάν θα έπρεπε να συνομιλεί ο φίλος και άμεσος συνεργάτης του Σαμαρά με έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Δεν ασχολούνται εάν αυτά που λέει αποκαλύπτουν μία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, που οδήγησε βουλευτές στην φυλακή χωρίς στοιχεία, αλλά με το εάν θα έπρεπε να γίνει η συνομιλία αυτή. Ας εξετάσουμε λοιπόν τα λόγια του Μπαλτάκου και τα γεγονότα:

Α) Στο βίντεο ο Μπαλτάκος λέει ότι ο Σαμαράς έγινε έξαλλος με την μη προφυλάκιση των Κασιδιάρη - Παναγιώταρου - Μίχου και πήρε έξαλλος τηλέφωνο τους Δένδια - Αθανασίου. Υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει αυτό; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ! Είναι η ίδια η δήλωση Σαμαρά στην συνέντευξη Πρετεντέρη, στην οποία ερωτώμενος εάν παρενέβη στην δικαιοσύνη απαντά ως εξής: «Θα μπορούσα να έχω πάρει τηλέφωνο και δεν το έκανα, τουλάχιστον στην αρχή...»! Δηλαδή μετά «την αρχή» πήρε τηλέφωνο, το ομολογεί ο ίδιος. Ο ίδιος ο Σαμαράς, λοιπόν, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα Μπαλτάκου στο βίντεο και την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει ότι πήρε τηλέφωνο.

Β) Ποιον πήρε τηλέφωνο και γιατί ο Σαμαράς; Ο Μπαλτάκος λέει τους Αθανασίου - Δένδια. Υπάρχει πραγματικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στην δικαιοσύνη; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ! Είναι η ίδια η ομολογία Αθανασίου στην Βουλή ότι πήρε τηλέφωνο, στην διάρκεια της ανακρίσεώς μου, στις 4 τα... ξημερώματα (!), την προϊσταμένη των ανακριτών, που με προφυλάκισαν. Πήρε είπε τηλέφωνο για να... ενημερωθεί!

Ιδού η δεύτερη απόδειξη ότι ο Μπαλτάκος στο βίντεο λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ, τις οποίες έσπευσε να διαψεύσει. Βιάστηκε, όμως, πολύ γιατί το παιχνίδι δεν τέλειωσε, μόλις άρχισε... Από το βίντεο Μπαλτάκου αποδεικνύεται ότι στήθηκε μία ολόκληρη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ για ψήφους. Όμως ο λαός λέει την σοφή παροιμία ότι «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα».

Ο λάκκος είναι έτοιμος: Είναι η 18η Μαΐου και η 25η Μαΐου, είναι οι εκλογές που έρχονται.

Υ.Γ. Όσο για τα «αδιάσειστα στοιχεία» της «εγκληματικής οργανώσεως» ακόμη περιμένει να τα ακούσει και να τα δει ο λαός. Ό,τι και να κάνουν η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος θα λάμψει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ