Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΣΚ Σάρισσα: Αγάπη για το ποδόσφαιρο. Βοήθεια για τον συνΆνθρωπο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Σ. Σάρισσας
Σε καιρούς δύσκολους και δυσβάσταχτους για την κοινωνία, ο Αθλητισμός δρούσε πάντα σαν το φάρμακο που απάλυνε τις πληγές των ταλαιπωρημένων ανθρώπων οι οποίοι έβρισκαν διέξοδο από τη σκληρή τους καθημερινότητα, και απολάμβαναν κάποιες στιγμές
διασκέδασης και ψυχαγωγίας στις κερκίδες των γηπέδων.
Σήμερα όχι πώς δε συμβαίνει πλέον αυτό αλλά σίγουρα η γενικότερη απαξίωση όλων όσων δημιουργούν ευχάριστες καταστάσεις στους Έλληνες, δεν άφησε ανεπηρέαστο και το σημαντικό αυτό κομμάτι τόνωσης της ανθρώπινης δύσκολης και επίπονης πλέον επιβίωσης.
Στην περιοχή μας όμως, υπάρχουν σύλλογοι που συχνά-πυκνά αντιτίθενται σε όλη αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά προς τον απλό άνθρωπο. Υπάρχουν σύλλογοι που στέκουν στο πλευρό αυτών που καθημερινά δοκιμάζονται και παλεύουν για ένα ανθρωπίνως ανεκτό παρόν και ένα καλύτερο αύριο.
Ένας από αυτούς του συλλόγους που στέκονται κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματα της, είναι αναμφίβολα και η ποδοσφαιρική ομάδα της Σάρισσας.
Ο Σύλλογος του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, με μια σειρά αξιόλογων εκδηλώσεων, πιστοποιεί την κοινή ομολογία ότι το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο και απερίσπαστο κομμάτι της εκάστοτε κοινωνίας.
Μετά την ανάρτηση του Συλλόγου «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στις φανέλες των ποδοσφαιριστών και την αφιλοκερδώς προβολή της πραγματικά σημαντικότατης και τιμητικής για την Πιερία δράσης του κυρίου Χάρη Αναστασίου και των συνεργατών του προς τα μικρά παιδιά (και όχι μόνο), ο πρόεδρος της Σάρισσας Δημήτρης Χασάπης και τα μέλη της διοίκησης του, πήραν την απόφαση να απλώσουν «χέρι ανθρωπιάς» στους άπορους και ταλαιπωρημένους συμπολίτες μας.
Έτσι από την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου (και κάθε Πέμπτη), ώρα 12.30΄-14.00΄, θα μπορεί ο κάθε συμπολίτης μας να απολαμβάνει δωρεάν το μεσημεριανό του γεύμα στο “Café DACOTA” στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.
Δωρεάν συσσίτιο λοιπόν για όλους τους άπορους συνδημότες μας αλλά και σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στην περιοχή μας και έχει ανάγκη από ένα πιάτο ζεστό σπιτικό φαγητό.
Η βοήθεια κάθε «Ανθρώπου» ευπρόσδεκτη και σημαντική, σε μια προσπάθεια που θα καλυφθεί αποκλειστικά από το ταμείο του Συλλόγου και τη βοήθεια των φίλων της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Με σύνθημα λοιπόν να μείνουμε κοντά στον συνάνθρωπό μας, ξεκινάει μια προσπάθεια που στόχο έχει να προσφέρει ανακούφιση και χαμόγελο στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Με τιμή
Το Δ.Σ. της Σάρισσας