Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΑΙΓΙΝΙΟ 17-4-14: Θεοδόσης Τεμζελίδης- Σάκης Κρομμύδας- Βασίλης Παπαδόπουλος
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Οι συναγωνιστές Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω και ο
Θεοδόσης Τεμζελίδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος, συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 17/4/14, με συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω Αιγινίου.
Ο συν. Σάκης Κρομμύδας, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω και από τα πιό δραστήρια μέλη της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στα διόδια Αιγινίου στη συζήτηση που έγινε επεσήμανε το κύμα διώξεων της εταιρίας ΑΙΓΑΙΟ ΑΕ, που εκμεταλλεύεται,μεταξύ άλλων και τα διόδια της περιοχής.
Ήδη 5 δικογραφίες  έχουν σχηματιστεί ενάντια στους συναγωνιστές  της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στα διόδια Αιγινίου.

Την 26 Ιουνίου 2014, θα διεξαχθεί η δίκη στην Κατερίνη, ενάντια σε ενεργά μέλη του Κινήματος ενάντια στα διόδια και μεταξύ αυτών και του σ. Σάκη Κρομμύδα.
Με ψευδείς, χαλκευμένες και ανυπόστατες κατηγορίες, κράτος και μεγαλοεργολάβοι, προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των συναγωνιστών μας και να τους τρομοκρατήσουν.
Νέες δικογραφίες έχουν σχηματιστεί και από το μέτωπο της Φθιώτιδας όπου οι συναγωνιστές μας διώκονται για μια ακόμη φορά για άνοιγμα διοδίων που έγινε το 2011. Ανάμεσα σε αυτούς η σ. Σούλα Γαλάνη, ο Απόστολος Αυλακιώτης από το Μώλο- μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω , ο Κυριάκος από τη Στυλίδα και ο μόνιμος κατηγορούμενος Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Όλα αυτά δείχνουν τον πανικό των μεγαλοεργολάβων που όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν το Κίνημα, αλλά αντίθετα αυτό ισχυροποιείται και συνεχίζει να νατιστέκεται δυναμικά.
Κάθε μέρα κερδίζονται νέοι κοινωνικοί συναγωνιστές, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι όχι μόνο δεν μας τρομάζουν αλλά μας εξοργίζουν και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 
www.kinimadenplirono.eu
τηλ. 211 0192839
epitropes2010@gmail.com