Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ 3ης ΚΑΙ 4ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ (ΠΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 Σοφία Μαυρίδου: “ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, το οποίο διασφαλίζει την καλύτερη κυκλοφορία των οχημάτων, την ασφάλεια των πολιτών και κυρίως την ασφαλέστερη πρόσβαση στο νέο Νοσοκομείο της Κατερίνης”
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ολοκλήρωσε την εγκατάσταση φωτοσήμανσης στην Επαρχιακή
Οδό προς Παλαιό και Νέο Κεραμίδι Ν. Πιερίας. Φωτεινοί σηματοδότες τοποθετήθηκαν στη διασταύρωση της 3ης και 4ης Επαρχιακής Οδού με σκοπό την καλύτερη, αποδοτικότερη και ασφαλέστερη κυκλοφορία.
Το έργο αυτό, προϋπολογισμού 108.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε και οι σηματοδότες τοποθετήθηκαν ως εξής: Ένας σηματοδότης οχημάτων χαμηλός, τριών πεδίων χρωματισμού, ένας σε κάθε δρόμο της διασταύρωσης. Ένας σηματοδότης οχημάτων αναρτημένος τριών πεδίων (3 Π) χρωματισμού, ένας σε κάθε δρόμο της διασταύρωσης και 2 τεμάχια με βέλος για στροφή. Ένας παλλόμενος – προειδοποιητικός και χαμηλός δύο πεδίων χρωματισμού, ένας σε κάθε δρόμο της διασταύρωσης και σε απόσταση 80 – 100 μέτρων περίπου από τη διασταύρωση και τέλος ένας σηματοδότης οχημάτων παλλόμενος – προειδοποιητικός και αναρτημένος, χρωματισμού κίτρινου και κόκκινου, ένας σε κάθε δρόμο της διασταύρωσης και σε απόσταση 80 – 100 μέτρων περίπου από τη διασταύρωση.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “η εγκατάσταση φωτοσήμανσης στη διασταύρωση της 3ης και 4ης Επαρχιακής Οδού είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, το οποίο διασφαλίζει την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων και κατ' επέκταση την ασφάλεια των πολιτών σε ένα κομβικό σημείο, ενώ ταυτοχρόνως διευκολύνεται η πρόσβασή τους στο Νοσοκομείο της Κατερίνης”.