Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Λευκή ισοπαλία» Αιγινιακού με Ολυμπιακό Βόλου 0-0

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν  στη σημερινή αναμέτρηση για την 6ηαγωνιστική των πλέϊ-οφ, Αιγινιακός και Ολυμπιακός Βόλου. Σε μια πολύ δυνατή συνάντηση που το
μόνο που έλειπε ήταν τα γκολ, οι παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη διατήρησαν το αήττητο της έδρας αλλά και μοίρασαν τους βαθμούς με την ομάδα του Βόλου.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά με τον Γκέσιο μόλις στο 2' να σουτάρει μέσα από την περιοχή μετά από κεφαλιά του Κουτσοσπύρου αλλά η μπάλα κατέληξε στον Γκίτκο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, ωστόσο στην επανάληψη η κούραση έκανε εμφανή τα σημάδια της και για τις δύο πλευρές
Στις καθυστερήσεις, ο Λιόλιος αντίκρισε στο ίδιο λεπτό δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα ο Αιγινιακός να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

Διαιτητής:ΤοπούζηςΙ.(Θράκης)Βοηθοί:ΔημητριάδηςΜερκενίδης(Μακεδονίας), 4ος:Μάστακας(Μακεδονίας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κων/νίδης (21' λ.τ. Ζούρκος), Φαμπίνιο, Λαζαρίδης, Μανζάνο (46' Μπελόν), Γκέσιος (61'Γεωργίου), Πέντα, Κουτσοσπύρος.

ΟΛ.ΒΟΛΟΥ (Ν.Παντέλης): Γκίτκος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός (46' Ζέρης), Καρράς, Ρόκας, Πνιδώνης, Μόνχε, Κριστομπάλ (65' Κατσικάς), Μπρέσκα, Ιωάννου (73' Γκούρμα).