Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ UEFA EURO U21: ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ/ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

            Φίλαθλοι.
            Η Πιερία φιλοξενεί όπως είναι γνωστό σε όλους μας έναν σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Τη
συνάντηση της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2014 μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων UEFA EURO U21 που θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης. Είναι το δεύτερο σε συνέχεια παιχνίδι της Εθνικής μας που ανέθεσε στην διοργανώτρια του αγώνα Ε.Π.Σ. Πιερίας η Ε.Π.Ο., δείγμα της εμπιστοσύνης αλλά και αναγνώρισης της δυναμικής που αποδεδειγμένα διαθέτει η ένωσή μας.
            Είμαστε βέβαιοι ότι όπως στον αγώνα του περασμένου Νοεμβρίου ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1, έτσι και σε αυτόν με την Τουρκία θα αποδείξουμε ότι η Ε.Π.Σ.Π. έχει τη διάθεση και ικανότητα να φέρει επάξια σε πέρας κάθε ποδοσφαιρική συνάντηση.
            Το ποδόσφαιρο είναι το σημαντικότερο κοινωνικό φαινόμενο. Συναρπάζει και συνεγείρει λαούς και έθνη, συνενώνει τους πάντες. Καταργεί φραγμούς, σύνορα, διακρίσεις, φυλετικές διακρίσεις. Αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή για τη αλληλεγγύη των κοινωνιών. Είναι ένας από τους ιδανικότερους εκφραστές του πολιτισμού.
            Ως Έλληνες στη διαχρονική μας πορεία αποδείξαμε ότι σεβόμαστε κάθε αντίπαλο μας. Το ίδιο θεωρώ ότι θα πράξουμε και με τους αθλητές της γείτονα χώρας. Η υποδοχή και ευπρέπεια προς την φιλοξενούμενη αποστολή είναι στοιχεία που θα συνοδέψουν την παρότρυνση και το διαρκές χειροκρότημα στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας για μας χαρίσουν τη καθοριστική νίκη.
            Φίλαθλοι.
            Με χαρά και τιμή σας αναμένουμε στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης για να συμβάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας. Σας παρακαλούμε να προσέλθετε έγκαιρα στο γήπεδο και να συμβάλετε στην παρεμπόδιση κάθε αντιαθλητικής συμπεριφοράς.
            Υποδεχόμαστε στη γη του Ξένιου Δία τους συνοδούς και τους ποδοσφαιριστές της Τουρκικής αποστολής, απευθύνοντας τους το…hosgeldiniz ( καλώς ορίσατε ).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

       *****************************************


ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ UEFA EURO U21
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    
            Λόγω της κρισιμότητας του σημαντικού αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ που θα διεξαχθεί στο Α’  Δ.Α.Κ. Κατερίνης την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στις 4:30 μ.μ. η οργανωτική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας γνωστοποιεί και παρακαλεί τους φιλάθλους για τα εξής:              
            Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ περιμετρικά των οδών του Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης ( των οδών Εθνικού Σταδίου-Λυκούργου-Ηπείρου-Ανατολική πλευρά ) και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση σε κανένα όχημα.
            Η στάθμευση των οχημάτων θα επιτρέπεται στο παρκινγκ του γηπέδου με την παράκληση η προσέλευση να είναι έγκαιρη λόγω των αυξημένων μέτρων ασφάλειας.
            Οι θύρες του Α’ Δ.Α.Κ. θα ανοίξουν στις 2 το μεσημέρι. Οι φίλαθλοι της νότιας κερκίδας (εισιτήρια των 5 ευρώ) θα εισέρχονται από τις θύρες 2 και 4. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων 1 ευρώ (μαθητές-ποδοσφαιριστές ακαδημιών) που θα φιλοξενηθούν στη βόρεια κερκίδα θα εισέρχονται από τις θύρες 5 και 5Α με τη δέσμευση ότι ανά 20 μαθητές-ακαδημίες θα επιτρέπονται 2 συνοδοί.
            Η έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων θα διευκολύνει την εύρυθμη και ομαλή είσοδο των φιλάθλων. Προπώληση εισιτηρίων στο περίπτερο της πλατείας Ελευθερίας στην Κατερίνη.
            Οι κάτοχοι προσκλήσεων Complimentary θα εισέλθουν από τις θύρα 3, προσερχόμενοι όσο το δυνατό έγκαιρα λόγω του ενδελεχή ελέγχου και των αυξημένων μέτρων ασφάλειας.

            Από τη ίδια θύρα θα πραγματοποιείται και η είσοδος των προσκλήσεων VIP που για λόγους ασφαλείας θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι θα φέρουν υποχρεωτικά την ταυτότητά τους.                Τέλος οι οργανωτές παρακαλούν τους φιλάθλους να δείξουν κατανόηση, να συνεργάζονται με αρμόδια όργανα της τάξης και να συμβάλουν στην παρεμπόδιση όποιων θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν το εορταστικό κλίμα καθώς τη φιλοξενία και τη φίλαθλη εικόνα της χώρας μας.