Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Γιατί να μην κάνομε την OKTANA κόμμα?

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... my-pillow-book
Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους κι ας μην ξεχνάμε: Ακόμα και η καμαριέρα, αντιστάθηκε!
Κλέβοντας ένα κείμενο και διαστρεβλώνοντάς το σε σημείο αηδίας, θεωρείσαι, άραγε, λογοκλέπτης? Μέχρι να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε τον τοίχο-τοίχο που μας έβαλε την ιδέα.

Γιατί, λοιπόν, να μην κάνομε την OKTANA κόμμα?

Τώρα που είναι της μόδας, τώρα που όλοι θέλουν να μας σώσουν, γιατί να μην προσπαθήσουμε να σωθούμε μόνοι μας και μαζί να σώσουμε κι  όλους αυτούς που θέλουν να μας σώσουν?


Αυτοί που θέλουν να μας σώσουν, αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της κοινωνίας μας, άλλοι τους ζαβωμένοι από λόξα αρχομανίας κι άλλοι γιατί μόνο να κρατάνε την κουτάλα της εξουσίας και να τρώνε τον άμπακο από τον Δημόσιο κορβανά ξέρουνε ο καθένας ό,τι του νωγά, η κεφαλή του κι όλοι να βολευόμαστε!

Αλλά για να μη φανεί ότι είμαστε κι εμείς λοξοί κι αρχομανείς όπως όλοι οι άλλοι -δεν είμαστε σαν τους άλλους, είπαμε, θα τους το φέρουμε στο λάου-λάου.

Πρώτα απ' όλα εμείς δε θα συγκροτήσουμε άλλη μια κίνηση πολιτών, γιατί έχει βρομίσει ο κόσμος από δαύτες. Εμείς θα φτιάξομε μια ΜΚΟ –υπάρχουν και καλές ΜΚΟ. 

Δε λέμε πώς θα την κάνομε ούτε τι θα κάνομε με τη ΜΚΟ μας, αλλά θα κάνομε καλά πράγματα. Όπως κι ο Αλέξης ή ο Σταύρος, ενδεχομένως και ο έκπτωτος διάδοχος (sic) έτσι κι εμείς θα διαβεβαιώνομε ότι θα κάνομε όμορφα πράγματα, αλλά δε λέμε πώς θα τα κάνομε, αφού θα ακολουθήσει εξειδίκευση του προγράμματος. Γενικά, το μότο μας για το πρόγραμμα θα είναι: «Καν’ το όπως ο Αλέξης» ή «Καν’ το όπως ο Σταύρος», ή «Καν’ το όπως ο Κώτσος», ο καθένας διαλέγει ελεύθερα, αν και ο Κώτσος είναι μάλλον passé...

Επειδή το όνομα έχει σημασία, αλλά κι απ’ την άλλη, ο κόσμος βαριέται τα περίτεχνα ακρώνυμα όπως είναι η "OKTANA", ονόματα, μάλιστα, που παραπέμπουν σε όμορφα αλλά ξεχασμένα ποιήματα και τρέχα γύρευε τώρα. Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος, λοιπόν, θα πούμε ότι είμαστε “Η Κίνηση των 1400″, αφού τόσοι γίναμε σήμερα στη σελίδα μας στο facebook!

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ