Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το κυνοκομείο δήμου Κατερίνης επισκέφτηκε ο Νίκος Μακρίδης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Νίκος Μακρίδης
Στο κυνοκομείο του δήμου Κατερίνης βρέθηκε την πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Νίκος Μακρίδης. 
Σκοπός της επίσκεψης, ήταν να ενημερωθεί από τους υπεύθυνους του κυνοκομείου για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί και που το τελευταίο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας.
Οι υπεύθυνοι του κυνοκομείου, που είναι και μέλη φιλοζωικού σωματείου, του έκαναν γνωστό ότι από την πλευρά της σημερινής δημοτικής αρχής δεν έγιναν αυτά τα οποία προβλέπονται και που τους είχαν υποσχεθεί κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο.
«Ότι βλέπετε εδώ και ότι έχει γίνει είναι χάρη στις αφιλοκερδείς και φιλότιμες προσπάθειες των μελών μας και όχι της δημοτικής αρχής που στο κάτω κάτω είναι και υποχρέωση της από το νόμο» τόνισε μέλος του φιλοζωικού σωματείου. Απ’ την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης επεσήμανε ότι γνωρίζει πολύ καλά  την όλη κατάσταση αλλά και τι προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία για τα κυνοκομεία των δήμων και για τον τρόπο λειτουργίας τους.

«Αισθάνομαι άσχημα βλέποντας αυτήν την κατάσταση, θα είμαστε εδώ για να κάνουμε τα αυτονόητα, αυτά που κάποιοι άλλοι εκμεταλλεύτηκαν για να αρπάξουν ψήφους και μετά να εξαφανιστούν ως συνήθως, τόσο εγώ σαν Νίκος Μακρίδης όσο και τα άτομα που στελεχώνουν το συνδυασμό μας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  έχουμε σχεδιάσει και έχουμε προτάσεις που θα αλλάξουν αυτήν την εικόνα. Προτάσεις που μπορούν πραγματικά να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν και γιατί όχι να φτάσουμε το κυνοκομείο μας να αποτελεί υπόδειγμα και για άλλους. Το βέβαιο πάντως είναι ότι τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων θα είναι ενεργά και θα είναι παρόν στα  δημοτικά συμβούλια και θα μπορούν να εκφράζουν απόψεις και προτάσεις που αφορούν το κυνοκομείο. Μόνο έτσι θα αλλάξουμε  την εικόνα και την ζωή των τετράποδων φίλων μας».