Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
 O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου την Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 ξεκίνησαν τη δεύτερη ημέρα των επισκέψεων τους από το Δημαρχείο της
Κατερίνης. Το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης, υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη, την Αντιπεριφερειάρχη, τον περιφερειακό σύμβουλο, Δημήτρη Τσιμήτρη και τον ειδικό επιστημονικό συνεργάτη, Δημήτρη Ρουκά στο Δημαρχείο, όπου και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της Κατερίνης, αλλά και το Δήμο γενικότερα, ενώ εστίασαν στο θέμα της περιφερειακής οδού Κατερίνης.

Στη συνέχεια, ο κος Τζιτζικώστας, η κα Μαυρίδου και οι συνεργάτες τους συναντήθηκαν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης με τον Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Ρέχα και το Δ. Σ. του συλλόγου. Ο κος Ρέχας εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, ενώ ο Περιφερειάρχης Κ. Μ. δήλωσε πως “η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντιλαμβάνεται τα προβλήματα των καταστηματαρχών και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις”. Από την πλευρά της, η κα Μαυρίδου, συμπλήρωσε πως “η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι κοντά στον Εμπορικό Σύλλογο, με τον οποίο υπάρχει μία άριστη συνεργασία που αποδεδειγμένα ωφελεί τον εμπορικό κόσμο της Πιερίας και είμαι σίγουρη πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον”.

Ο Περιφερειάρχης ολοκλήρωσε το διήμερο των επισκέψεών του, στο Επιμελητήριο Πιερίας,  όπου ο κος Τζιτζικώστας, η κα Μαυρίδου και οι συνεργάτες τους συναντήθηκαν με το Δ. Σ.. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, καλωσόρισε τον Περιφερειάρχη Κ. Μ. και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και συνομίλησαν αρκετή ώρα για τα ζητήματα των επιχειρήσεων της περιοχής. Ο κος Τζιτζικώστας μίλησε για “την επιτακτική ανάγκη στήριξης του επιχειρείν”, ενώ η κα Μαυρίδου δήλωσε “παρούσα σε κάθε συνεργασία με το Επιμελητήριο προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας”. Τέλος, ο κος Χατζηχριστοδούλου επεσήμανε πως “σκοπός του  είναι να διασφαλίσει μία καλή και αποδοτική συνεργασία με την Περιφέρεια”.