Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γιάννης Νιώπας: Όλο το Αιγίνιο στο γήπεδο - Αισθανόμαστε σαν Γαλάτες στο Αιγίνιο

Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού μίλησε για το πρόβλημα χωρητικότητας του γηπέδου της ομάδας ενόψει Ηρακλή και για την πιθανότητα να γίνει το ματς σε άλλη έδρα. 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Νώπας στον Arena FM:
Για το πρόβλημα που υπάρχει με τη χωρητικότητα του γηπέδου ενόψει Ηρακλή: “Το πρόβλημα είναι πως η χωρητικότητα του γηπέδου στο Αιγίνιο είναι για 1.000 θεατές.
Υπάρχουν τρεις διαδοχικοί αγώνες στην Κατερίνη και απαγορεύεται από τον κανονισμό αυτό. Άλλο διαθέσιμο γήπεδο εδώ κοντά δεν υπάρχει. Κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε η κατάσταση εδώ και να έχουμε τρία ματς…”.
Για το αν μπορεί να υπάρξει αναβολή: “Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, όμως έχουν δίκιο και η διοίκηση του Ηρακλή και του Αιγινιακού, αν και εμείς είπαμε το ΟΚ. Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε και Τετάρτη. Ο Ηρακλής, όμως, δίνει αγώνα μέσα στην Καρδίτσα, στον οποίο παίζεται ολόκληρη η χρονιά, την επόμενη αγωνιστική. Είναι λογικό να μην θέλει να παίξει Τετάρτη”.
Για την πιθανότητα να πάνε στο Αιγίνιο φίλαθλοι του Ηρακλή: “Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν εισιτήρια. Βγάλαμε 900 εισιτήρια, δεν γίνεται παραπάνω. Ποιος θα πρωτοπάρει... Στο Καυτανζόγλειο δεν μπορεί να γίνει το ματς, δεν το θέλουμε εμείς. 
Είναι λογικό, παίζεται μια χρονιά για εμάς. Για τον Αιγινιακό είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Για τα άλλα γήπεδα το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει άδεια να χρησιμοποιηθούν από τον Αιγινιακό. Δεν υπάρχουν γήπεδα στην περιοχή μας. Αυτά που υπάρχουν είναι χειρότερα από του Αιγινιακού. Τα 700 εισιτήρια έχουν ήδη φύγει. 
Όλο το Αιγίνιο θα βρίσκεται στο γήπεδο, γίνεται χαμός. Σκεφτήκαμε και να γίνει ‘κεκλεισμένων των θυρών’! Εγώ θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Δεν θέλω να ανοίξει μύτη. Ας κερδίσει όποιος θέλει”.


Νιώπας στο Metropolis: «Αισθανόμαστε σαν Γαλάτες στο Αιγίνιο»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας και δήλωσε πως παρά τα όσα ακούγονται, 
τα οικονομικά της ομάδας είναι αρκετά περιορισμένα και πως για την καλή πορεία της ομάδας έχουν βοηθήσει όλοι οι κάτοικοι του Αιγινίου, αφού όλοι στηρίζουν οικονομικά και όσοι απασχολούνται στον σύλλογο, είναι άμισθοι.



Αν ο Αιγινιακός είναι σε καλό δρόμο:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό η άνοδος. Στόχος πλέον είναι η είσοδος στα πλέι-οφ. Κοιτάμε όλα τα ματς στα ίσια και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Στη αρχή στόχος μας ήταν η σωτηρία».

Για τα πλέι-οφ:

«Τα πλέι- οφ θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, από αυτό που βλέπουμε τώρα. Και για εμάς θα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Από τα Χριστούγεννα και μετά είμαστε πρωταθλητές στον όμιλό μας».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το ίδιο κι εμείς , αλλά εμείς έχουμε πάρα πολλές ελλείψεις. Καταλαβαίνεται ότι λείπουν τέσσερις βασικοί παίκτες μας και λογικό είναι να ανησυχούμε. Βέβαια, η ομάδα έχει αντεπεξέλθει παρά τις ελλείψεις. 
Όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Ηρακλή».

Για την πολύ καλή πορεία του Αιγινιακού και να η ομάδα είναι τόσο καλά οικονομικά, όσο ακούγεται:

«Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια στους παίκτες και ότι τάζουμε το δίνουμε. Προσέχουμε πολύ το μπάτζετ μας. Έχουμε μεγάλους χορηγούς και κόσμο στο Αιγίνιο που στηρίζει πολύ την ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και ομάδα στο βόλεϊ στην Α1. 

Όλοι οι κάτοικοι βοηθάν, από τον συνταξιούχο που δίνει πέντε ευρώ μέχρι τον πιο ευκατάστατο που συνεισφέρει με μεγαλύτερα ποσά. Ακόμα, είμαστε μια παρέα δέκα ατόμων που τρέχουμε την ομάδα, εκ των οποίων δεν πληρώνεται κανείς. 

Οι υπάλληλοι, εντός εισαγωγικών, βοηθάν μάλιστα και οικονομικά την ομάδα. Δεν γίνεται αυτό σε καμία άλλη ομάδα. Στο Αιγινιακό είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Φαίνεται αυτό και στους πανηγυρισμούς των γκολ. Νιώθουμε σαν Γαλάτες στο Αιγίνιο».

http://pieriasport.blogspot.gr/2014/03/metropolis_12.html