Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Να ξεπεράσει και την κούραση στο Αιγίνιο ο Ολυμπιακός 
Στο Αιγίνιο θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με την τοπική Νίκη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανδρών.
H ομάδα του Γιάννη Μέλκα προέρχεται από μια άσχημη ήττα από την Παναχαϊκή για το
πρωτάθλημα και θέλει το αυριανό παιχνίδι να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση.
«Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα που μας έχει πειράξει… Τώρα έχουμε μπροστά ένα παιχνίδι για ένα διαφορετικό θεσμό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, απαλλαγμένοι από το άγχος κι είναι μια ευκαιρία να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας ο οποίος περιμένει από την ομάδα του: «Παίζοντας εντός θέλουμε να πιάσουμε κάποια στάνταρντ στην απόδοση μας, τα οποία δουλεύουμε συνέχεια. Έχουμε βέβαια να αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο…»

Ο Ολυμπιακός μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ για την Volleyleague θέλουν την πρόκριση στο φάιναλ-4 της Καλαμάτας. Οι ερυθρόλευκοι όπως στους «16» (νίκη με 3-1 στην έδρα του Φοίνικα) έτσι και στους «8» αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Δημήτρη Καζάζη να περιμένει ακόμη καλύτερη την ομάδα του.

«Είμαστε κουρασμένοι, αλλά δείξαμε και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι ανεβάζουμε την απόδοση μας και οι παίκτες μας ανταποκρίνονται στα δύσκολα. Ωστόσο δεν παύει να είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι μακριά από την έδρα μας και θέλει προσοχή», είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων και συμπλήρωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αφού θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»


http://www.volleynews.gr/