Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
Ακόμη μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική  επίσκεψη έκανε πριν λίγες μέρες ο Πιερικός Αρχέλαος. Αυτή τη φορά η αντιπροσωπεία του συλλόγου πήγε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες, οι δάσκαλοι και ο σύλλογος γονέων και
κηδεμόνων την υποδέχθηκαν με εμφανή τη χαρά και την ικανοποίησή τους.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Άρης Κασιμίδης  στην αρχή καλωσόρισε τον Πιερικό Αρχέλαο λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Σήμερα ήρθε στο σχολείο μας μια ομάδα με πολύχρονη ιστορία, που δόξασε και τίμησε την πόλη μας, τον τόπο μας, την Πιερία, διαφήμισε και διαφημίζει την Κατερίνη σε όλη την Ελλάδα και  έβγαλε πάρα πολλούς αθλητές που είχαν ταλέντο και διακρίσεις. Ένας τόπος  διαφημίζεται πρώτα από τους ανθρώπους του, δηλαδή από αυτά που δίνουν. Και αυτά είναι οι δεξιότητες, οι ικανότητές του, η προσφορά του. Η ομάδα μας φιλοδοξεί να ανέβει ακόμη πιο ψηλά και σήμερα νοιώθουμε πολύ ωραία που είναι όλοι εδώ, ανάμεσά μας».

Στη συνέχεια την ομάδα καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Μαρία Φωτιάδου και ακολούθως ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ. Γιάννης Πόδας ευχαρίστησε όλους για την εκπληκτική υποδοχή, προτρέποντας παράλληλα τα παιδιά να είναι κοντά στον αθλητισμό.

Στη συνέχεια ο καλαθοσφαιριστής Λάζαρος Πέτκος και οι προπονητές Σωτήρης Γκαβοτάσιος και Βασίλης Τσερνισώφ πήγαν με τους μαθητές στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου και έπαιξαν μαζί τους, ικανοποιώντας παράλληλα και την απαίτηση των παιδιών για αυτόγραφα στη φωτογραφία της ανδρικής ομάδας που μοιράσθηκε. 

Η εκδήλωση κράτησε μια ώρα περίπου και έκλεισε με μια δεξίωση προς τιμή του Πιερικού Αρχελάου που οργάνωσε ο σύλλογος γονέων με νόστιμα σπιτικά εδέσματα.

Σε ανταπόδοση της επίσκεψης, μαθητές και γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης παρακολούθησαν την Κυριακή τον αγώνα με το Στρατώνι.

Τέλος, για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου ο διευθυντής του σχολείου κ. Άρης Κασιμίδης και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων κ. Μαρία Φωτιάδου, δήλωσαν:

Αριστείδης Κασιμίδης – Διευθυντής 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεθήκαμε σήμερα στο σχολείο μας την αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του  Πιερικού Αρχελάου. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμάς και τα παιδιά χάρηκαν ακόμη περισσότερο. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τους αθλητές και τους προπονητές. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή πορεία και επιτυχίες. Με αυτό το πνεύμα που υπηρετεί τον αθλητισμό σήμερα ο Πιερικός Αρχέλαος, έτσι να είναι πάντα και επειδή ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει το ιστορικό αυτό όνομα θέλουμε να προοδεύουν όλα τα τμήματά του. Ο αθλητισμός με την αξία του διαμορφώνει προσωπικότητες και ολοκληρωμένους πολίτες. Θερμά συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή».

Μαρία Φωτιάδου – Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημ. Σχολείου Κατερίνης: «Ευχαριστούμε θερμά τον Πιερικό Αρχέλαο γι αυτή την επίσκεψη στο σχολείο μας. Είναι πολύ όμορφο που γίνεται σήμερα εδώ στο σχολείο, είναι ένα γεγονός που το χαίρονται τα παιδιά μας. Θεωρώ ότι είναι σωστό τα παιδιά να εντάσσονται σε αθλητικές ομάδες γιατί μέσα από αυτές μαθαίνουν να δουλεύουν συλλογικά».

ΦΩΤΟ:
Aπό την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης