Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ
ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τα μέτρα προστασίας

    Από τη Δευτέρα 3-3-2014 θα βρίσκονται στην Πιερία οι αποστολές των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας για τον καθοριστικής σημασίας αγώνα του 7ου προκριματικού ομίλου
του UEFA EURO U21 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5-3-2014 στις 4:30 μ.μ. στο Α΄ Δ.Α. Κατερίνης.
    Το Εθνικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί τη Δευτέρα 3-3-2014 στις 5:00 μ.μ. στο Α΄ Δ.Α.Κ. ενώ την επόμενη μέρα ο τεχνικός μας θα προπονήσει τους διεθνείς μας στο γήπεδο της Καρίτσας τόσο το πρωί στις 11:00 όσο και το ίδιο απόγευμα στις 5:00.
    Η Τουρκία θα προετοιμαστεί την πρώτη μέρα στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου στις 18:45 και την Τρίτη 4-3-2014 στις 16:45 στο Α΄ Δ.Α.Κ.
    Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας U21-πρώην Ελπίδων- Κώστας Τσάνας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Α΄ Δ.Α.Κ. τη Δευτέρα στις 4:30 μ.μ., ενώ στη συνέχεια θα δοθούν οι διαπιστεύσεις στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. που αποτελούν προϋπόθεση για την είσοδο των δημοσιογράφων και των συνεργείων στα θεωρεία και την αίθουσα τύπου.
    Το βράδυ της παραμονής του παιχνιδιού, η διοργανώτρια του αγώνα Ε.Π.Σ. Πιερίας θα παραχωρήσει επίσημο δείπνο στους εκπροσώπους των δύο αποστολών.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    Λόγω της κρισιμότητας και της ιδιαιτερότητας της συνάντησης αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος στις τάξεις των φιλάθλων, η οργανωτική επιτροπή και η επιτροπή ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας της Ε.Π.Σ.Π. γνωστοποιεί ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στη μία το μεσημέρι και θα απαγορευθεί η πρόσβαση όσων στερούνται εισιτηρίου, δεδομένου ότι θα διενεργούνται προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου. Παράλληλα οι φίλαθλοι παρακαλούνται να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να μην φέρουν πανό και πλακάτ προκλητικού και υβριστικού περιεχομένου. Επίσης πέραν του εισιτηρίου να φέρουν μαζί την Αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Τέλος δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε άτομα που βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.