Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Ε.Γ.Σ Ζαφειράκης Νάουσας: 66-76

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Α.Ο.Κ Αιγινιακό
Για την 19η αγωνιστική του Α΄ τοπικού πρωταθλήματος της Εκασκεμ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός ηττήθηκε στο Αιγίνιο από τον Ζαφειράκη Νάουσας, με σκορ 66-76. 
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αιγινιακού έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
''Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δυστυχώς δεν μπήκαμε δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο και ήμασταν πολύ άστοχοι με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Στα επόμενα δύο δεκάλεπτα καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι φέρνοντάς το στον πόντο, κλείνοντας το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 49-50 και αυτό έγινε χάρη στην επιθετική άμυνα που παίξαμε κλέβοντας 6 φορές την μπάλα και πετυχαίνοντας εύκολους πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και κάναμε κρίσιμα αμυντικά λάθη που μας στοίχησαν την νίκη. Πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια για να τα κερδίσεις πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, καθώς είμαστε μια ομάδα νεανική και χωρίς πολλές εμπειρίες από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Για άλλη μια φορά σταθήκαμε άτυχοι μιας και ο Σούρας Μπάμπης γύρισε το γόνατο του στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου. Του ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας''.
Την επόμενη αγωνιστική (8/3/2014) ο Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει τον Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας στην Αλεξάνδρεια.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης, Σιαμάτρας.
Δεκάλεπτα: 4-12, 20-29, 49-50, 66-76.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 25(3), Κατσιάνος 21(5), Τερζής 11(1), Στάμος 4, Σούρας, Κολαξίδης 3, Αναστασιάδης 2, Μελίδης, Κισκινίδης, Βουλτσίδης Κ., Τσικούρας.

Ε.Γ.Σ Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας): Βάϊγκαντ, Ιωσηφίδης 11(3), Μουρατίδης 15(2), Ζιάννης 8, Χρυσανθάκης 2 , Τούφας, Γκάνας 18(1), Σκουλαριώτης 14(1), Σιδηρόπουλος, Χειμάριος 4, Μίλης 4, Ψαράς.