Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μανζάνο στον Αιγινιακό / Οικογενειακό διπλό με την Κ19

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Φινάλε με Μανζάνο
 H Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ματίας Μανζάνο. Ο 27χρόνος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στη Κόρντομπα της Αργεντινής στις 17 Ιουνίου του 1986, ενώ
αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν αγωνίζονταν στην Α' Εθνική Βολιβίας με την Ουνιβερσιτάριο, όπου και έκανε εκπληκτική πορεία σημειώνοντας 11 τέρματα σε 20 αγώνες.

Οικογενειακό διπλό
Οικογενειακό διπλό περιελάμβανε σήμερα η μέρα για τον Αιγινιακό με την ομάδα Νέων Κ19 στο γήπεδο της Μεθώνης, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Οι Κώστας Νικολαϊδης και Βαγγέλης

Μύθημης είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, ενώ για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Αχαλινόπουλος και Μαγούδης.
Αναλυτικά:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.Νικολαϊδης): Κανδυλάπτης, Καρλάο, Αποστολίδης, Καραγιώργης, Λ.Αχαλινόπουλος, Φαμπίνιο, Κων/νίδης, Κ.Αχαλινόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Κυνηγόπουλος, Γεωργίου, ενώ στο δεύτερο μπήκαν οι Πινακούδης και Φαρμάκης.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Κ19 (Β.Μύθημης): Μπαϊμάκης, Πασσαλίδης, Κύρου, Μυσιούδης Κ., Γεωργιάδης, Μαγούδης, Τοπαλίδης, Βαταμίδης, Κουκούδας, Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης,ενώ επίσης αγωνίστηκαν οι: Βοσνιάδης, Μήτρου, Κατσιούλας, Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Μυσιούδης Α.