Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Έκτη σερί νίκη για τον Αιιγινιακό, 1-2 μέσα στον Τύρναβο....

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Συνέχεια στο σερί των νικών έδωσε ο Αιγινιακός που πέρασε αλώβητος από τον Τύρναβο κερδίζοντας 1-2. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές η ομάδα μας
κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να διατηρήσει τη θέση της στη πρώτη τετράδα. Μόλις στο 10' ο Χατζής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπελόν άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 0-1. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο Κουτσοσπύρος μετά από ακόμα μία πάσα του Μπελόν, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και με πλασέ έκανε 0-2. Στην επανάληψη ο Τύρναβος μείωσε  με τον Γεωργίου, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στις 15:00 στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά αγωνίστηκαν:
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Α.Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σιάτρας (76'Μπάρος), Καραμανλής, Ιβανίδης, Όμο, Κανούλας, Γεωργίου, Κάρλος Αντρέ (46' Πογκόγκ), Τσούκαλος (46' Σαχινίδης).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ.Νικολαϊδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Λ.Αχαλινόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής(75' Καρλάο), Φαμπίνιο, Κ.Αχαλινόπουλος (59'Ζούρκος), Μπελόν, Γκέσιος (66'Μανζάνο), Κουτσοσπύρος.