Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

SOS! Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή
Η δικαιοσύνη φαίνεται ότι αποφάσισε επιτέλους να κάνει την δουλειά της και να εξετάσει την έσχατη προδοσία λόγω παραχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας σε αλλοδαπές δυνάμεις μέσω της από 8/05/2010 δανειακής σύμβασης και του μνημονίου συνεννόησης που
συντάχτηκε με τους δανειστές ως προϋπόθεση δανεισμού.  
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός ότι στις 28 Ιανουαρίου 2014 κλήθηκε να καταθέσει στην τακτική δικαιοσύνη ο Παντελής Γιαμαρέλλος ο οποίος είχε ζητήσει την σύλληψη των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν τον Μάϊο του 2010 το Α΄ Μνημόνιο και του οποίου αίτηση συσχετίστηκε με μηνύσεις για έσχατη προδοσία που είχαν σταλεί στην βουλή ή είχαν μπει στο αρχείο και ανασύρθηκαν. ( δείτε σχετικά Καινούργια δικογραφία για έσχατη προδοσία ! Για να δούμε τι θα δούμε …)
Τα ίδια προκύπτουν και από τις χθεσινές δηλώσεις ενός από τους μηνυτές (Δημήτρης Αντωνίου) σύμφωνα με τον οποίο ο εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι η υπόθεση του έφυγε από την βουλή και βρίσκεται πια στα χέρια της δικαιοσύνης. (εδώ οι δηλώσεις του http://www.youtube.com/watch?v=2nrk9uHVrDA#t=257)
Με την ελπίδα ότι δεν πρόκειται για πυροτέχνημα και ότι η προκαταρκτική εξέταση δεν θα κρατήσει χρόνια όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, κάνω μια ανακεφαλαίωση της υπόθεσης και καλώ τους πολίτες που έχουν καταθέσει σχετικές μηνύσεις να επικοινωνήσουν με τις εισαγγελικές αρχές. 
Διευκρίνιση: Σε αυτή την ανάρτηση και στα σχετικά της θα βρουν οι μηνυτές πρόσθετο αποδεικτικό υλικό τόσο του εγκλήματος όσο και του δόλου. Σταδιακά, θα προστεθεί στα σχόλια της το υλικό που θα εντοπιστεί εκ των υστέρων. Γι΄αυτό, παρακολουθήστε τα.  
Τέλος, επειδή θεωρώ ότι το παρόν μπορεί να διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνης, να συνεισφέρει στην εξαρχής απαγγελία όλων των κατηγοριών, στην επιτάχυνση της διαδικασίας και στην ορθή απονομή δικαίου, μετά την δημοσίευση του, το άρθρο θα αποσταλεί σε δικηγορικούς συλλόγους και εισαγγελικές ενώσεις.  

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: 
Στις 27.05.2010 ο Δημήτρης Αντωνίου κατέθεσε ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ διά των μέτρων για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη – μέλη της ζώνης του Ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.  Όπως ανέφερα και στην από 2 Μαρτίου 2012 καταγγελία μου στην Χάγημετά από πολιτική θα έλεγα και όχι νομική κρίση, ο αρμόδιος εισαγγελέας αρχειοθέτησε την μήνυση επειδή έκρινε μεταξύ άλλων, ότι ναι μεν αληθεύουν όσα ο μηνυτής ανέφερε αλλά η κυβέρνηση δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και έτσι δεν υφίσταται έγκλημα. Κατόπιν σχετικής ένστασης του μηνυτή ενώπιον του ΑΠ, ο εκεί εισαγγελέας θεώρησε ότι ο προηγούμενος εισαγγελέας δεν έπρεπε να εξετάσει την μήνυση αλλά να εφαρμόσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να την διαβιβάσει αμελητί στην βουλή. Αυτό έκανε ο ίδιος στις 20-09-2011: έστειλε την μήνυση στην βουλή ώστε οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι τους να ασκήσουν την ποινική δίωξη, πράγμα το οποίο εννοείται ότι δεν έγινε ποτέ. ( Στην Χάγη έκανα αναφορά σε αυτή την μήνυση, στις δικές μου μηνύσεις και στις μηνύσεις όλων των υπόλοιπων πολιτών που έγιναν μέχρι στην αποστολή της, επειδή η πρόσβαση στη δικαιοσύνη και η ορθή απονομή δικαίου, αποτελούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και επειδή η επανειλημμένη παραβίαση δικαιωμάτων του ανθρώπου αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Συνεπώς, όλες οι μηνύσεις που δεν εξετάστηκαν από την δικαιοσύνη και μάλιστα σε εύλογο χρονικό διάστημα, αποδεικνύουν την ύπαρξη του εγκλήματος και την βασιμότητα (ενός από τους λόγους) της προσφυγής. 
Στις 29.07.2010 Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς και η Χριστίνα Σαλεμή  κατέθεσαν ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (Πολιτική Αγωγή) εδω ΚΑΤΑ όλων των Ελλήνων Βουλευτών της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων (περίοδος Απρίλιος 2000 – Μάρτιος 2004)  και παντός άλλου υπευθύνου διότι διά της θέσπισης τηςδιαδικασίας απόδοσης ποινικών ευθυνών κατά Υπουργών όπως αυτή καθορίζεται από το αρθ. 86 του Συντάγματος και το νόμο 3126/19.03.2003, οι βουλευτές της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων έχουν διαπράξει το έγκλημα της έσχατης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134.2 α, β, το άρθρο 134 Α ε, στ, ζ, η , ή/και το άρθρο 135 παρ.1-4 του Ποινικού Κώδικα. 
(Για όσους δεν το ξέρετε, με την αναθεώρηση του άρθρου 86 Σ και την ψήφιση του σχετικού εκτελεστικού νόμου, η βουλή θέσπισε ουσιαστικά την ατιμωρησία των μελών των κυβερνήσεων όλων των εποχών και των συνεργών τους και νομιμοποίησε έτσι το έγκλημα. Εξαιτίας του άρθρου 86 Σ και του νομού περί (αν)ευθύνης μέλλων της κυβέρνησης , σχεδόν όλες οι μηνύσεις για έσχατη προδοσία στάλθηκαν στη βουλή έτσι ώστε η ίδιοι οι καταγγελλόμενοι και η παρέα τους να αποφασίσουν περί της ένοχης ή της αθωότητας τους. TRAGIC! ) 
α) της ελληνικής κυβέρνησης η οποία υπέγραψε Διεθνή Σύμβαση, κατά παράβαση των άρθρων 28 παρ 2 και 36 παρ/φοι 2-3 του Συντάγματος, γνωστή ως ΜΝΗΜΟΝΙΟ, μη προσκομισθείσα και επικυρωθείσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και β) της πλειοψηφίας της Ελληνικής Βουλής που ψήφισε το καθ’ ολοκληρία αντισυνταγματικό νόμο 3845/6-5-2010 και τις συναφείς με αυτόν διατάξεις, κατά σφετερισμό της ιδιότητάς των ως οργάνων του Κράτους.
Η μήνυση εξετάστηκε από τη δικαιοσύνη και στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 τέθηκε στο αρχείο από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών. Στις 7 Νοεμβριου 2011 ο πολίτης ζήτησε από τον εισαγγελέα του ΑΠ την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο την διαβίβαση της στην Βουλή κατ’ άρθρο 86 του Συντάγματος και την συσχέτιση της με την ήδη υποβληθείσα στη Βουλή δικογραφία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, επί παρόμοιας μηνύσεως του Αντωνίου  ( βλέπε πιο πάνω τη πρώτη μήνυση ) 
Ακολούθησαν: 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

justiceforgreece