Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΙΒΡΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός για Κιβρακίδη
 O πρόεδρος, το Δ.Σ., το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Αιγινιακός εύχονται στον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της ομάδος, Κυριάκο Κιβρακίδη, καλή τύχη στο νέο
του ξεκίνημα.  Είναι τιμή για την ομάδα μας ποδοσφαιριστές της να κάνουν το παραπάνω βήμα. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι τον ίδιο δρόμο.

Από τη πλευρά του ο Κυριάκος Κιβρακίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Αιγινιακός,aiginiakos.gr, τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο κ.Νιώπα για την στήριξη του καθ'όλη τη διάρκεια που ήμουν στην ομάδα και φυσικά τους προπονητές μου που με ανέδειξαν και  με βοήθησαν να εξελιχθώ. Επίσης, άπαντες στο Αιγίνιο ήταν άψογοι απέναντι μου και θέλω από τη πλευρά μου να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου και φυσικά να καταφέρει ο Αιγινιακός να πετύχει τους στόχους του».


Προετοιμασία ενόψει Νίκης Βόλου 
Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού μετά το χθεσινό ρεπό, ενόψει του αγώνα της Κυριακής στον Βόλο με αντίπαλο τη Νίκη. Η προπόνηση
πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μεγάλης Γέφυρας και περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρούς χώρους με υψηλή πίεση. Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά ευχάριστο είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν προβλήματα αφού επανέρχονται οι Χατζής και Φαμπίνιο που εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους.