Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ομάδα Διαλόγου και Ανάπτυξης για νέους στη Πιερία....

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕ ΠΑΣΟΚΙ ΠΙΕΡΙΑΣ
Μια νέα προσπάθεια δικτύωσης νέων ανθρώπων έως 40 ετών, ξεκινάει με πρωτοβουλία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας.  
Την Ομάδα Διαλόγου και Ανάπτυξης, μπορείτε να την αναζητήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, blog) . Στο εισαγωγικό σημείωμα τονίζεται:
« Σε μια εποχή σιωπηλή, σε μια περίοδο δύσκολη, σε μια κοινωνία γεμάτη με οργή, νέοι άνθρωποι επιχειρούμε να ανοίξουμε ένα γόνιμο διάλογο για την Πιερία.
Για τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας, τις σκέψεις μας , αλλά και τις προτάσεις μας. Με οδηγό την αισιοδοξία και την ορμή των νιάτων, καταθέτουμε σήμερα τις απόψεις μας. Η ομάδα διαλόγου και ανάπτυξης είναι ανοιχτή σε όλους τους νέους της Πιερίας έως 40 ετών, χωρίς δογματισμούς και διακρίσεις. Με απόλυτη ελευθερία καταθέτουμε τις απόψεις μας για θέματα που μας απασχολούν ως νέοι του νομού. Με σεβασμό όμως σε αρχές όπως: Εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα, Δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία, Κράτος δικαίου, Κοινωνική δικαιοσύνη, συνοχή και αλληλεγγύη, Ευρωπαϊκή φυσιογνωμία και πορεία της χώρας, Οικολογική ευαισθησία.
Μπορείτε να συμμετέχετε στη προσπάθεια αποτυπώνοντας τις σκέψεις και τα σχόλια σας, για θέματα όπως : Εργασία, Οικονομία, Ανάπτυξη, Παιδεία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Αυτοδιοίκηση, Περιβάλλον, Αγροτικά, Υγεία, Αυτοδιοίκηση , Ευρωπαϊκή ένωση και ότι άλλο μας απασχολεί..



ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ