Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πρόοδος εργασιών κατασκευής αποχετευτικών δικτύων στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
1. Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του έργου:
«Αποχέτευση Παλαιού Ελευθεροχωρίου» προϋπολογισμού 1.932.702,57€ από την ανάδοχο εταιρεία ΜΗΛΙΩΤΗΣ Α.Τ.Ε.
Το έργο αφορά στην κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης μήκους 6,20 χιλιομέτρων αλλά και εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης μήκους 5,00 χιλιομέτρων  στον οικισμό Παλαιού Ελευθεροχωρίου με την κατασκευή και τριών (3) νέων αντλιοστασίων.
2. Σε μεγάλο ποσοστό έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες για την κατασκευή του έργου: «Αποχέτευση Μακρυγιάλου» προϋπολογισμού 8.116.291,66€, από την ανάδοχο εταιρεία του έργου ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Α.Τ.Ε..
Θα γίνει κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης μήκους 21 χιλιομέτρων αλλά και εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης μήκους 11 χιλιομέτρων στον Μακρύγιαλο και στην κατασκευή τεσσάρων (4) νέων αντλιοστασίων.
3. Εντός χρονοδιαγράμματος εξελίσσονται και οι εργασίες για την κατασκευή του έργου:«Αποχέτευση Μεθώνης και Νέας Αγαθούπολης» προϋπολογισμού 7.863.784,00€ από την ανάδοχο εταιρεία ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕ.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης μήκους 23,00 χιλιομέτρων αλλά και εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης μήκους 12,00 χιλιομέτρων  στους οικισμούς Μεθώνης και Ν. Αγαθούπολης με την κατασκευή και τριών (3) νέων αντλιοστασίων.