Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τα λαμόγια της δισκογραφίας, η ομηρεία των καλλιτεχνών και ο επαναστάτης Γιώργος Δασκαλάκης - "Γιατί να σ΄αγαπάω"

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Τσάκαλο Παπαράτσι
Στην εικόνα βλέπετε δυο διαφορετικούς ανθρώπους. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε γιατί ουσιαστικά είναι ο ίδιος άνθρωπος. Είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης πριν και μετά.
Πριν την επέμβαση αφαίρεσης του θόλου του στομαχιού του, που μπορεί να τον γλίτωσε από το
θάνατο αλλά μέχρι και πριν λίγους μήνες τον είχε όμηρο στην κόλαση του ιατρικού λάθους. Ο Γιώργος φλέρταρε κυριολεκτικά με το θάνατο ζώντας χωρίς στομάχι. Όλα αυτά όμως μέχρι τον Νοέμβριο του 2012.
Τότε ο Γιώργος αποφασίζει να αφήσει στην άκρη αποτυχημένους managers και στελέχη δισκογραφικών εταιρειών, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και να κοιτάξει την υγεία του μακριά από πίστες και λαμόγια που τον πολιορκούσαν.
Η επέμβαση στη Γερμανία πέτυχε, ο Γιώργος επιβίωσε και επέστρεψε στην Ελλάδα με έναν σκοπό. Να χτίσει από την αρχή με βήματα σταθερά.
Δεν είναι λίγα τα παιδιά που έχουν υποχρεωθεί να πουλήσουν για να δώσουν σε τυχάρπαστους που σε μια δεδομένη στιγμή λένε σωστά το παραμύθι και τους αρμέγουν. Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ανακυκλώνονται από ένα σύστημα αγράμματων που διαφεντεύει τόσο τη νύχτα αλλά και τις όποιες δισκογραφικές ανύπαρκτες εταιρείες υπάρχουν.
Ο Γιώργος όμως αποφάσισε να καθαρίσει το σύστημα. Το νέο τραγούδι του «γιατί να σ΄αγαπάω», αναρριχήθηκε μέσα σε 36 ώρες στη θέση 63 του Media Ιnspector. Είχε πρώτη μετάδοση σε 35 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.
Κι αυτό γιατί σ΄αυτό το χώρο δεν είναι όλοι λαμόγια. Υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες που καταλαβαίνουν πότε ένα τραγούδι είναι καλό και πότε ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα χωρίς να πληρώσει.
Το παλικάρι αυτό είναι πλέον από την κόλαση  στον παράδεισο και συνεχίζει να παλεύει μέσα από τη δουλειά του .
Ακούστε το νέο του τραγούδι.



http://www.gatzoli.gr/