Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τελικά η ΓΣΕΕ είναι πιο μπροστά απο την κυβέρνηση και την τρόικα

Απολυμένος από τη… ΓΣΕΕ
.
Ο ξαφνικός θάνατος της εργασίας απαιτεί μόνο μία δια περιφοράς (τηλεφωνικής) συνεδρίαση της Ε.Ε της ΓΣΕΕ.Επέρχεται ξαφνικά, και όταν εργοδότης είναι η ΓΣΕΕ. Χωρίς αποζημίωση! Και πριν φθάσει η τρόικα! Τελικά στην Ελλάδα κάποιοι είναι πιο μπροστά σε μεθοδολογίες και
καταστάσεις απ’ αυτά που θα μας συμβούν μετά.
Και εντάξει, λες, πάω δικαστικά και θα τα καταφέρω. Παω δικαστικά και στο πρώτο δικαστήριο μού σκάει ανταγωγή της εργοδότριας ΓΣΕΕ! 100.000 ευρώ θέλουμε,  έλεγαν!
Γιατί, λέει, αναφέρθηκαν τα ΜΜΕ σε υπόθεση μιας αυτεπάγγελτης δίωξης για δημιουργία και λειτουργία site κοινωνικής δικτύωσης… στην Ελλάδα το σωτήριο έτος 2004 και πριν προλάβει ο πιτσιρικάς τότε Zuckerberg να μου “κλέψει” την ιδέα με το facebook
Πάει κι αυτό ξεπεράστηκε. Ο δικαστής έκρινε οτι νόμιμα η ΓΣΕΕ με απέλυσε, αλλά  απέρριψε και τη δική τους ανταγωγή των 100.000 ευρώ=.
Συνεχίζω Εφετείο. Ενδιάμεσα με βούλευμα έχω απαλλαγεί από τα όσα φοβερά και τρομερά έλεγε η αυτεπάγγελτη δίωξη για το site κοινωνικής δικτύωσης. Μένουν κάποια πλημμελήματα για το αν είχα διαχειριστικές ευθύνες για να αποτρέψω ενέργειες χρηστών!
Και πριν φθάσω στο Εφετείο, στην εργατική μου προσφυγή κατά της ΓΣΕΕ,  ολοκληρώνεται η διαδικασία της ποινικής δίωξης για το site και αθωώνομαι ομόφωνα από το Εφετείο Πλημμελημάτων για την παραπομπή μου σχετικά με τις διαχειριστικές ευθύνες του site κοινωνικής δικτύωσης!
Κι ενώ η εργατική υπόθεση τρέχει στο Εφετείο, λαμβάνω εξώδικα από τη ΓΣΕΕ ότι είχε κάνει δικό της προσδιορισμό της προσφυγής μου (έχει το δικαίωμα αυτό).
Τελικά μετ’ εμποδίων, λόγω κινητοποίησεων και λόγω τρόικας, οι εφέτες του εργατικού με δικαιώνουν απόλυτα πριν από ένα χρόνο. Παράνομη και καταχρηστική απόλυση κ.λπ.
Βέβαια, ο καλός εργοδότης ποτέ δεν σπεύδει να δεχθεί και τις εφετειακές αποφάσεις. Κι όταν έχει και το χρήμα, πάει στον Αρειο Πάγο. Βέβαια, μην περιμένετε να μάθετε αν πήγα στη δουλειά μου. Ή αν πήρα τα λεφτά μου. Αυτά πάνε σε αναστολή εκτέλεσης μέχρι την εκδίκαση στον Αρειο Πάγο…
Τελικό συμπέρασμα: Εδώ και 7 χρόνια τελώ σε αναστολή εργασίας, μισθού, αποζημίωσης και σε αναστολή ζωής!
Αρα, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Τι γίνεται όταν ο νόμος είναι με το δίκιο του εργάτη; Θα σας γελάσω!
Καλή συνέχεια σε όλους …Αν προλάβουμε την συνέχεια
Γιάννης Χαρονικολάου
apasxolisi.wordpress.com
Επισυνάπτω την απόφαση του εφετείου ίσως ενδιαφέρει κάποιους γιατί οι εφετειακές αποφάσεις και του Α.Π στα εργατικά δημιουργούν συλλογικό δίκαιο
126114895413819708311381970831.pdf


http://justiceforgreece.wordpress.com/