Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟ SINGLE - "TI NA ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ" - Θάνος Εγγλέζης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αναστασία
Ο Θάνος Εγγλέζης επιστρέφει με μια νέα ερωτική μπαλάντα «Τι να πεις και τι να πω», ένα
τρυφερό ντουέτο με την Πέπη Χαρίση, σε μουσική και στίχους του ίδιου. Ένα κομμάτι που
από την εισαγωγή του ακόμα, θα κερδίσει τον ακροατή, προκαλώντας τους …ερωτευμένους να συγκινηθούν, και τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς» να το αγαπήσουν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε στην δυναμική του κομματιού και η ατμοσφαιρική και μελωδική προσέγγιση στην ενορχήστρωση από τον Άκη Μελή.

Με σεβασμό στην μουσική, και κύρια χαρακτηριστικά το συναίσθημα, το λιτό και συνάμα ερωτικό στοιχείο, σε κάθε κομμάτι που δημιουργεί και ερμηνεύει, ο Θάνος Εγγλέζης προσδοκεί, μετά από πολλές σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες και μεγάλους δισκογραφικούς παράγοντες του εξωτερικού (Greater London RecordsQuickStar ProductionsVision Records, RadioDirectX, Latin/World Charts, Room Thirteen magazine) και της Ελλάδας (MusicTractionPolymusic,Volume, Ποπ και Ροκ, Δίφωνο, Όασις, Αδέμευτος, Απογευματινή, Music Corner, in.gr, Libre, Αθηνόραμα, κ.α.), να δώσει μία πιο διαχρονική προσέγγιση και να αγαπηθεί σε μία «εύκολη» μουσικά, αλλά τόσο «δύσκολη» πραγματικά εποχή.

«Τι να πεις και τι να πω», συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή «Πένες και νότες», κυκλοφορεί από τηνVolume Disc, σε παραγωγή από την GS Music Production.






ΕΔΩ κατεβάζετε το τραγούδι σε ποιότητα wav.