Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Διαμαρτυρία Δημάρχου Δίου-Ολύμπου για ελλιπές τηλεοπτικό σήμα σε περιοχές του δήμου

ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΤΗ DIGEA – ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΡΟΧΟ Α.Ε.
Τη διαμαρτυρία δήμου και δημοτών του Δ.Δίου-Ολύμπου για ελλιπές τηλεοπτικό ψηφιακό σήμα
τόσο στο Λιτόχωρο όσο και σε άλλες περιοχές του δήμου, εξέφρασε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου με έγγραφό του που απέστειλε στη «DIGEA ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΡΟΧΟ Α.Ε.», την Πέμπτη 17/10/2013.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δήμος και δημότες διαμαρτύρονται στη DIGEA αφού εδώ και έναν περίπου χρόνο αρκετές φορές έχουν γίνει τηλεφωνικές επικοινωνίες προς την εταιρία η οποία από την πλευρά της έχει δώσει υποσχέσεις για τακτοποίηση του όλου θέματος. Ωστόσο, επειδή η έλλειψη ψηφιακού σήματος συνεχίζεται, γι αυτό τον λόγο ο κ. Παπαθανασίου προχώρησε και σε έγγραφη διαμαρτυρία, ως εξής:

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Κύριοι, μετά από τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις και διαμαρτυρίες της Διοίκησης του Δ.Δίου-Ολύμπου προς εσάς καθώς επίσης και μετά από σφοδρά παράπονα κατοίκων του Λιτοχώρου καθώς και χωριών του Δήμου μας προς τη Δημοτική μας Αρχή αλλά και προς εσάς λόγω ελλιπούς ψηφιακού σήματος στην περιοχή μας, βρισκόμαστε πλέον στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε και εγγράφως για την κατάσταση αυτή, που επικρατεί εδώ και έναν χρόνο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες αλλά και οι εκατοντάδες τουριστικές μονάδες, εδώ και καιρό, προμηθεύτηκαν συσκευές μετατροπής του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό, ωστόσο και πάλι δεν μπορούν να δουν ψηφιακά το τηλεοπτικό σήμα και δεν μπορούν, κατ’ επέκταση, όχι μόνο να ψυχαγωγηθούν αλλά κυρίως να ενημερωθούν μέσω των καναλιών για θέματα που αφορούν τη ζωή τους.

Σας ζητούμε λοιπόν να ενισχύσετε άμεσα το ψηφιακό σήμα στην περιοχή μας, ώστε να μη στερούνται οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου μας το αγαθό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας». 

http://www.olympiobima.gr/