Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Νέα Εκπαιδευτική Συνεργασία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την εταρεία Κοτόπουλα Εξοχής ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης και της ολοκληρωμένη κατάρτισης των

σπουδαστών του, προέβη σε σύναψη συνεργασίας στον Τομέα του Επισιτισμού, με την εταιρεία Κοτόπουλα Εξοχής ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ.

Μέσω της συνεργασίας οι σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ και του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, θα αποκτήσουν εμπειρικές γνώσεις από την εξάσκηση με τα προϊόντα της εταιρείας ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ, από τις εκπαιδευτικές τους επισκέψεις στις εγκαταστάσεις της, αλλά και από την πραγματοποίηση ειδικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων της εταιρείας προς τους σπουδαστές. Επιπλέον, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα δύνανται να απασχολούνται στην εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΣΗΣ, υπό τη μορφή πρακτικής άσκησης.

Ένα ακόμη σημαντικό σημείο της συμφωνίας, είναι η διοργάνωση από κοινού δράσεων, τόσο στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των δύο εταιρειών, όσο και επαγγελματικού-εκθεσιακού χαρακτήρα στον τομέα του Επισιτισμού.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και   να εμπλουτίζει σταθερά το δίκτυο των στρατηγικών συνεργασιών του, προετοιμάζοντας τους σπουδαστές του για την αγορά εργασίας και προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια.


Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, iek@xinis.net, http://www.xinis.edu.gr/