Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θεατρική ομάδα στον Κολινδρό: Συλλογική δράση και ομαδικότητα "Άνευ λόγου"

Το πρώτο βήμα έγινε πέρυσι. Το εγχείρημα ήταν να μαζευτούν άτομα για να πλαισιώσουν την θεατρική ομάδα σε ένα χώρο, κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα στον Δήμο Κολινδρού
Η oμάδα απαρτίζεται από Κολινδρινούς καλλιτέχνεςΒασικός στόχος είναι να γίνει αυτή η ομάδα θεσμός και να δημιουργηθεί ένα ισχυρό πολιτιστικό προφίλ στη περιοχή του Δήμου μας!  
Η πρώτη παράσταση της θεατρικής ομάδας "ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥαπαρτίζονταν από τέσσερα μονόπρακτα του Ρώσου συγγραφέα  Τσέχωφ. Το κείμενο του τελευταίου μονόπρακτου ήταν γραμμένο από τον Βαγγέλη Μπουσμαλή. Η πρώτη θεατρική παράσταση της ομάδας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο κοινό. Η ομάδα είναι υπό την καθοδήγηση του Αθανάσιου Αργυρόπουλου ως προς την οργάνωσή της, αλλά και ως προς το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των παραστάσεων που πραγματοποιήθηκαν. 
Ήταν το αποτέλεσμα μιας σκληρής και επίμονης προσπάθειας, συλλογικής δράσης και ομαδικότητας. Η συμμετοχή του θεατρόφιλου κοινού από την ευρύτερη περιοχή ήταν ενθαρρυντική και έχει ως αποτέλεσμα να προχωρήσουμε και φέτος. 
 
Η Θεατρική ομάδα "ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ" έχει βασικό σκοπό να φέρει σε επικοινωνία τον κόσμο με το θέατρο. Είναι καλοδεχούμενοι όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν.